گردشگری هنری و آثار آن در توسعه اقتصادی جوامع

این روزها هنر و اماکنی که این هنرها در آن به اجرا درمی آید هم همانند بناهای تاریخی و گردشگری جذابیت بسیاری برای گردشگران ایجاد می کند، از اینرو تقویت گردشگری هنری و بررسی آثاری که در توسعه اقتصادی جوامع دارد، قابل توجه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، این روزها مطالب متعددی از گردشگری هنری در شبکه های اجتماعی به چشم می خورد، این بخش از گردشگری زیرمجموعه گردشگری فرهنگی به شمار می رود و رابطه تنگاتنگی نیز با گردشگری علائق ویژه دارد.

 

این روزها هنر و اماکنی که این هنرها در آن اجرا می شود همچون بناهای تاریخی و گردشگری جذابیت بسیاری برای گردشگران ایجاد می کند به گونه ای که محرکی برای سفر هستند.

 

برگزاری جشنواره های هنری در مناطق مختلف می تواند همان جذابیت این بناهای تاریخی و گردشگری را برای علاقمندان به هنر ایجاد کند و زمینه ای برای حضور گردشگران و به دنبال آن توسعه اقتصادی جوامع باشد.

 

گردشگری هنری عموماً شامل بازدید از مکان‌های همچون نگارخانه های هنری، سالن های اپرا سالن های تئاتر، سالن های اجرای موسیقی کلاسیک ، جشنواره های هنری می‌شوند.

 

با افزایش تکامل بازار گردشگری، تقاضا برای گردشگری هنری نیز رشد کرده است؛ در همین راستا سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان به تشریح این نوع گردشگری در استان پرداخت و به خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان گفت: استان زنجان جشنواره های فرهنگی و هنری بسیاری در طول سال اجرا می کند که می تواند زمینه حضور گردشگران هنری را در این استان فراهم کند.

 

امیر ارجمند بر ضرورت ایجاد زیرساخت های لازم برای حضور گردشگران در یک منطقه تاکید کرد و گفت: مهمترین اقدامات و سرمایه‌گذاری‌های حوزه گردشگری استان زنجان هم شامل ساماندهی مجتمع های بین راهی، رفاهی ، بوم گردی و ایجاد زیر ساخت‌های مهم گرشگری در استان خواهد بود.

 

وی با تاکید براینکه شکوفایی صنعت گردشگری موجب رونق اقتصادی در مناطق می شود، گفت: در همین راستا تورهای گردشگری استانی و ملی هم در استان برگزار می شود.

 

این مقام مسئول برگزاری جشنواره های متعدد در بخش های هنری را زمینه ساز حضور گردشگران هنری در استان عنوان کرد و گفت: گردشگری هنری در راه توسعه اقتصادی زنجان است.

 

به گفته وی، در استان زنجان صنایع دستی موجود می تواند جذابیت بسیاری در بین گردشگران ایجاد کند، وجود صنایع دستی استان زنجان دربخش های صنعت مس، چاقو ،  ملیه چاروق دوزی، قلمزنی، فرش و جاجیم بافی، رنگرزی و... می تواند استعداد خیلی خوبی در استان برای پیشرفت و توسعه صنعت گردشگری ایجاد کند.

 

ارجمندفر با اشاره به اینکه به دنبال برگزاری تورهای گردشگری در سطح ملی و بین المللی هستیم، گفت: در استان زنجان 835 اثر به ثبت ملی رسیده است که در ایام تعطیلات نوروز و تابستان پذیرای جمع کثیری از مسافران و گردشگران است.

 

به گفته وی، وجود مساجد قدیمی با معماری اصیل ایرانی- اسلامی، بازار بزرگ زنجان، رختشویخانه، موزه مردان نمگی، گنبد سلطانیه و صدها بنای تاریخی باشکوه در این استان در کنار جشنواره های فرهنگی و هنری چشم هر گردشگری را به خود جلب می کند.

کد خبر 879756

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha