به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «احسان کاوه» امروز دوشنبه 30 دی در نشست خبری رویداد رویازی 2 که در سالن امیرحسین فردی حوزه هنری برگزار شد، گفت: دور اول رویداد رویازی در حوزه پیچینگ سال گذشته برگزار شد و امسال دور دوم آن برگزار شد. رویداد رویازی رسالت خود را بر چند محور نهاده است که مهمترین آن شفاف سازی در کسب و کار صنایع خلاق است که تحت عنوان پیچینگ آن را ارایه می کنیم.
دبیر بخش انیمیشن رویداد رویازی با بیان اینکه صنایع خلاق مختلف هستند، عنوان کرد: رویداد رویازی را سال گذشته با انیمیشن شروع کردیم و امسال کاراکتر را نیز به آن افزودیم. سال بعد ممکن است این رویداد بخش های دیگری داشته باشد. رویداد رویازی با همفکری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و حوزه هنری شکل گرفت. رویازی مکانی برای زیست رویاهاست. رویازی 2 دو دبیرخانه در بخش های کاراکتر و انیمیشن داشت. مجموعه های مختلفی از جمله رهپو و سیمرغ به ما کمک کردند.
وی کمک به تامین و تولید محتوا، شبکه سازی مربیان، شفاف سازی اقتصاد انیمیشن، تجاری سازی مدل های پویانمایی در کشور و ایجاد چرخه صنعتی در حوزه پویانمایی را از جمله اهداف رویداد رویازی دانست و افزود: در سراسر کشور تیم هایی هستند که در صنایع خلاق امکان تولید محتوا دارند، آنها باید شناسایی شوند و به تولیدکنندگان معرفی شوند.
مدیر مرکز تلویزیون و انیمیشن حوزه هنری اظهار داشت: در پیچ تولیدکنندگان طرح هستند که طرح های خود را به سفارش دهندگان ارایه می دهند. ممکن است خریداران و سفارش دهندگان نیز سفارش هایی داشته باشند که بخواهند آنها را به طراحان ارایه کنند، ما می خواهیم این دو بخش با هم ملاقات و تعامل داشته باشند؛ بر این اساس جلسات جذب و پیچ معکوس برگزار کردیم که از کشور روسیه نیز در این جلسات حضور داشتند.
کاوه با اشاره به اینکه امسال از پانزدهم مرداد ثبت نام در رویازی 2 را آغاز کردیم، تصریح کرد: از 7 تا 9 مهر کارگاه آموزشی داشتیم، سپس طرح ها را بررسی کردیم. دوره مربیگری به مدت دو ماه داشتیم و سپس امتحان نهایی برای شرکت کنندگان برگزار کردیم. همچنین همایش مسئولیت فرهنگی را نیز برگزار کردیم. ما چهل ساعت آموزشی در مدت سه روز داشتیم و 26 تیم از 39 تیم را برای دوره مربیگری انتخاب کردیم.
نظر شما