به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری شبستان، هر یک از خیرین مدرسه ساز در دل خود یک داستان عجیب و جالبی دارند که در این مسیر خیر قرار گرفته اند. یکی از خانواده شهدا است و می خواهد صدها مدرسه به نام برداران شهیدش بسازد تا اینگونه در مسیر جهاد پای نهد. پدری پس از مرگ پسرش متوجه می شود که او خیر بوده است و برای باقیات صالحات فرزندش در این مسیر قدم می گذارد و مدارس زیادی به اسم او می سازد تا یادش را زنده نگه دارد.
آن یکی ایرانی نیست و آلمانی است و مدرسه «الیزابت» را در یک روستای دور محروم افتاده می سازد تا حق خود را به مردم میهمان نواز روستای «لما» ادا کند. یکی دیگر ۱۲ مدرسه را به نام «یاران مهدی» و به نیت ۱۲ امام می سازد. از این داستان ها در میان خیرین مدرسه ساز خیلی زیاد است.
حال می خواهیم ماجرای یک خیر مدرسه ساز دیگری را بازگو کنیم که به تازگی در این مسیر نیک پای نهاده است و می خواهد اولین مدرسه خیر ساز را به نام پدر احداث کند.
یکی از آرزوهای پدر ساخت یک مدرسه بود، تلاش زیادی کرد تا بتواند صفر و صد ساخت یک مدرسه را بدست بگیرد، اما رفت و آمد های او به سازمان نوسازی و ضوابطی که پیش روی او گذاشتند این رویا محقق نکرد. عمرش هم دیگر به این دنیا نبود و دار فانی را وداع گفت.
پسر از آرزوی قلبی پدر با خبر بود با وجود اینکه پدر وصیتی برای ساخت مدرسه نکرده بود اما او می دانست که پدرش چقدر علاقمند به ساخت یک مدرسه است. پسر تصمیم می گیرد پس ازمرگ پدر آرزوی او را برآورده کند.
در همین باره، «محمد بیگ محمد لوئی» به خبرنگار خبرگزاری شبستان می گوید: پدرم نیت کرده بود یک مدرسه بسازد. وقتی به سازمان نوسازی مراجعه کرد آن ها گفته بودند پول ساخت مدرسه را بدهد تا به جای او مدرسه بسازند. پدرم قبول نکرد و دوست داشت صفر تا صد کار زیر نظر خودش باشد چون شغلش ساختمان سازی بود.
او بیان می کند: هنگامی که پدر فوت کرد بنده از نیت پدرم با خبر بودم، بدون اینکه وصیتی کند، به دنبال این کار افتادم و با یک آشنایی که داشتیم، توانستیم با سازمان نوسازی ارتباط برقرار کنیم که صفر تا صد ساخت مدرسه را خودمان به عهده بگیرم و آن ها نظارت داشته باشند که این اتفاق نیز افتاد.
این خیر مدرسه ساز می گوید: اولین مدرسه ای است که می سازم. این مدرسه در شهر قدس استان تهران واقع شده است. زیر بنای آن 2200 متر و 3500 متر زمین آن است. مدرسه در سه طبقه، 18 کلاسه ساخته می شود که دو سالن، کتابخانه، آزمایشگاه و یک سالن چند منظوره دارد.
او ادامه می دهد: کلنگ این مدرسه را در تاریخ 27 اسفند ماه 97 زدیم و تا یک ماه دیگر آماده تحویل به وزارت آموزش و پرورش می شود.
این خیر مدرسه ساز از اینکه نیت پدر را بر آورده کرده است خرسند است و می گوید: اگر عمری باقی بماند و قسمت شود باز مدرسه می سازم.
این مدرسه به نام مرحوم «حاج قربانعلی بیگ محمد لوئی» ساخته می شود تا پسر نیت پدر را برآورده کرده باشد. تا این مدرسه که خانه علم صد ها کودک در نسل های مختلف می شود باقیات و صالحالت پدر و پسر شود.
نظر شما