به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، فرماندار شهرستان قروه در این نشست که امروز در محل این فرمانداری برگزار شد، گفت: واقعه کربلا یک حادثه مهم و ماندگار تاریخی است که درسها و عبرتهای بسیاری در آن نهفته است.
نادر فخری، اصلیترین پیام عاشورا را پایبند بودن به خط ولایت عنوان کرد و افزود: بخاطر حفظ ولایت بود که در روز عاشورا همه شهدای کربلا خود را فدای ولایت و حریم امامت کردند.
این مقام مسئول اظهار داشت: مجالس دینی باید علمی و با هدف گسترش فرهنگ قرآن و عترت برگزار شود و در مجالس عزاداری باید مسائل اعتقادی، اخلاقی، انجام واجبات و ترک محرمات سرلوحه کار مداحان و سخنرانان قرار گیرد.
وی تصریح کرد: باید برای مقابله با خرافات و اکاذیب به توسعه اندیشهها و نظرات ارجمند حضرت امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری، متفکران بزرگ از جمله استاد شهید مطهری درباره محرم و آیینهای صحیح عزاداری سالار شهیدان امام حسین (ع) توجه کرد.
امام جمعه سریش آباد هم در این نشست با بیان این که عاشورا انسان سازترین مکتب است، گفت: این مکتب برای رشد و تکامل انسان در کل تاریخ بشریت کفایت می کند.
حجت الاسلام نقوی، حفظ حادثه عاشورا و جلوگیری از تحریف این واقعه را رسالت اصلی عزاداران حسینی برشمرد و افزود: وارد کردن احراف و تحریف در این واقعه عظیم از ترفندهای استکبار جهانی برای تضعیف باورها و اعتقادات ارزشی مسلمانان است.
وی همچنین بر لزوم جلوگیری از ورود و انجام برخی خرافات و انحرافات در آیین های مذهبی که موجب وهن مقدسات اسلامی می شود تاکید کرد و افزود: اینگونه انحرافات جزء آیین های اصیل عزاداری نیست و همه باید در راستای پاسداشت ارزشهای عاشورایی تلاش کنند.
گفتنی است، کارگروه فرق، اقوام و مذاهب برای اولین بار با هدف بررسی آسیب های مناسبت های به وبژه عزاداری برای ارائه راهکار با برگزاری نشست با افراد تاثیرگذار در حوزه های فرهنگی در شهرستان قروه تشکیل شدو حفظ شئون فرهنگی در عزاداریها، تشریح طرح تذکر لسانی و هوشیاری مسئولان هیئتهای مذهبی و کنترل هیئتها مبنی بر استفاده نکردن از ابزار آلات موسیقی و استفاده از سبکهای جدید که امکان توطئه دشمن در آن است از بحث های این جلسه بود.
پایان پیام/
نظر شما