رویداد ملی فهما در کاربردی کردن و افزایش توانمندی کانون‌های مساجد تاثیرگذار است

ملایی گفت: رویداد ملی فهما درکاربردی‌کردن و افزایش توانمندی کانون‌های مساجد تاثیرگذار است به نحوی که کارکردهای کانون‌ها با این طرح منسجم‌تر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان: حجت‌الاسلام «احمد ملایی» اظهار داشت: رویداد ملی فهما در کاربردی کردن و افزایش توانمندی کانونهای مساجد تاثیرگذار است به نحوی که کارکردهای کانون‌ها با این طرح منسجم‌تر می‌شود.

 

 

 

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی، افزود: این رویداد یک رقابت سازنده بین‌ کانون‌های فرهنگی هنری مساجد ایجاد می‌کند و شاهد انگیزه و رغبت بیشتر کانون‌ها در خصوص اقدامات‌شان هستیم.

 

 

 

وی گفت: مسجد از صدر اسلام محور هرگونه فعالیتی در جامعه مسلمانان بوده وکارکردهای آموزشی و فعالیت‌های اجتماعی با محوریت مسجد انجام می شده است و حتی حاکم، محل اجتماعات و جلسات خود را مسجد تعیین می‌کرد و دارالحکومه نزدیک مسجد بوده است.

 

 

 

حجت‌الاسلام ملایی گفت: مسجد شأنی بوده که اجتماعات و اطلاع‌رسانی و خدمات با محوریت آن مکان مقدس انجام می‌شده است؛ مسجد دارای فضایی است که بعد دینی و معنوی دارد و فقط همین مکان است که حتی نشستن در آن عبادت است. حتی حسینیه این خصلت را ندارد.

 

 

 

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی ادامه داد: مسجد طراز اسلامی در همه امورات یکسری اولویت‌ها دارد؛ در زمان انقلاب اسلامی نقش مسجد در پیروزی و حفظ و حراست از انقلاب محوری و اساسی بوده است.

 

 

 

وی بیان کرد: مسجد محور فعالیت‌های انقلابی بوده و هست و معجزه انقلاب از آستین مساجد بروز کرد و بعد از انقلاب نیز مسجد نقش پررنگی در حراست، حفظ و جذب نیروهای جوان داشته است و داوطلبان اعزام به جبهه‌های حق علیه باطل، از داخل مساجد ساماندهی می شد. کمک‌ها را از طریق مساجد جمع‌آوری و برای پشتیبانی رزمندگان ارسال می کردند.

 

 

 

حجت‌الاسلام ملایی تصریح کرد: امروز مکان هایی در جوار مساجد درست شده که کاربردهای مسجد را افزایش داده است به عنوان مثال ،احداث سالن‌های اجتماع و همایش‌ها در کنار مساجد کارآیی مساجد را بالا برده است.

 

همچنین ایجاد مراکز نیکوکاری در کنار مسجد کار مثبتی برای کمک به مستضعفین بود، تشکیل کانون‌های فرهنگی هنری در جوار مساجد نیز سبب شد برنامه ها و آموزش‌های مختلفی در داخل مسجد اجرا شود و این کار بزرگ سبب شد مساجد به شاخص مسجد طراز اسلامی نزدیک شوند.

 

 

 

وی تصریح کرد: با ایجاد کانونهای مساجد خلأ برنامه‌های فرهنگی هنری جبران شد. هنر نباید از مسجد خارج باشد. هنر و مسائل حرفه و فن باید در بطن مسجد به نوجوانان و جوانان آموزش داده شود. این کار بزرگی است که کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد شروع به انجام آن کرده است.

 

 

 

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت:راه اندازی سامانه بچه های مسجد کار ویژه کانون‌های فرهنگی هنری است. این طرح فعالیت کانونها را ساماندهی می‌کند تا آموزش و فعالیت‌های فرهنگی و هنری در حوزه یک مسجد طراز اسلامی انجام شود.

 

 

 

وی گفت: طرح ملی فهما یک رقابت سازنده بین مساجد ایجاد کرد و به مسولان و فعالان در عرصه مسجد برای  تصمیم‌گیری‌های کلان و راهبردی این حوزه مهم و تاثیرگذار کمک شایانی خواهدکرد.

 

منبع: روابط عمومی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور

 

 

 

 

کد خبر 888622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha