به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «سهیل صالحی» در کلاس آموزشی توانمندسازی مسئولین کانونهای محلی و موضوعی کانون مرکزی خادمیاری شهرستان بهشهر که در دانشگاه پیام نور برگزار شد، اظهار کرد: خدمت به محرومین بهعنوان یک خادمیار افتخار حضرت رضا (ع) توفیقی است که باید شکر گذار آن باشیم.
کاربر ارشد سامانه و مسئول ارزیابی کانونهای محلی و موضوعی دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان مازندران افزود: روزگاری بسیاری از مردم شریف ایران خدمت به امام رضا (ع) را در سر میپروراندند اما با توجه به قوانین آستان قدس خیلی این خواست مردم محقق نمیشد و در سالهای اخیر با راهاندازی کانونهای خادمیاری در استانهای کشور و بهشرط ۶ ساعت فعالیت در جهت خدمت به محرومین در محل زندگی و کار خود میتوانند بهعنوان تشویق از خدمت در حرم مطهر رضوی بهرهمند شوند.
وی بابیان اینکه سیره عملی و اخلاقی ائمه اطهار (ع) بهویژه امام رضا (ع) باید در زندگی فردی و اجتماعی خادمیاران ساری و جاری باشد، گفت: یک خادمیار باید بهتماممعنا از جهت الگوهای اخلاقی، رفتاری و کرداری و متناسب با شأن خادمیاری، عملکرد خود را ارائه دهد.
صالحی اضافه کرد: خادمیار امام مهربانیها باید مزین به اخلاق شایسته در محیط خانواده، خویشاوندی و جامعه باشد.
وی با تأکید براینکه خدمت به محرومین و دستگیری از نیازمندان که خواست ائمه معصومین (ع) بالأخص امام رضا (ع) است محدود به حرم مطهر رضوی در مشهد مقدس نیست و هر فردی با نیت امام رضا (ع) در هر جای دنیا میتواند در جهت رفع محرومیتزدایی به انجام کارهای عامالمنفعه اهتمام ویژه داشته باشد، اذعان کرد: خادمیاری پست سازمانی یا شهرت نیست بلکه عشق و ارتباط به ولایت است و خادمیاران باید علاوه بر شیفت در حرم مطهر سعی کنند در ارائه خدمت در ابعاد گوناگون در راستای محرومیتزدایی و ترویج فرهنگ رضوی در سطح جامعه و محل زندگی خود فعالیت حداکثری داشته باشند.
صالحی بیان کرد: خادمیاران رضوی با تأسی از ائمه اطهار و ارائه عملکرد و خدمات مناسب خود میتوانند نقش مؤثری در ترویج فرهنگ دینی باهدف پیشگیری و مقابله با تهاجم فرهنگی و باورهای نادرست دینی در بین جوانان داشته باشند.
مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران در بخش دیگر سخنانش به برگزاری جشنواره خدمت از سوی آستان قدس رضوی اشاره کرد و افزود: ارائه طرحهای ابتکاری در حوزه محرومیتزدایی البته با پیوست فرهنگی برای شرکت در جشنواره خدمت باید موردتوجه خادمیاران کانونهای محلی و تخصصی باشد.
وی همچنین در خصوص نحوه ورود به سامانه از طریق گوشیهای همراه، نحوه تائید اطلاعات فردی، آموزش در سامانه و نحوه دادن آزمون، انتخاب عرصه و مصداق خدمتی، چگونگی ثبت اثر در بخش جشنواره خدمت، انتخاب کشیک حرم و رزرو خدمت، گزارشنویسی و موارد دیگر در سامانه آموزشهای لازم را ارائه دادند.
به گزارش شبستان، 940 خادمیار شهرستان بهشهر با حضور در 19 کانون محلی و ۲۳ کانون تخصصی به محرومین و نیازمندان به نیت امام رضا (ع) خدمت میکنند.
نظر شما