به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «محمد شریعتمداری» در مراسم امضای تفاهم نامه سه جانبه همکاری مشترک جهاد دانشگاهی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مرکز پژوهش های مجلس با هدف تدوین سند مقابله با فقر که دقایقی پیش در جهاد دانشگاهی برگزار شد با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب درباره فقر، فساد و تبعیض گفت: زمانی که رهبری در خصوص موضوعی صحبت می کند یعنی به عنوان یک درد بزرگ مورد توجه مردم است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: رابطه منطقی و متناظری بین افزایش فساد در کشور و کاهش وفاق عمومی وجود دارد که تاثیر مستقیم بر زندگی مردم دارد.
وی با بیان اینکه باید با مظاهر فساد موجود در کشور به صورت واقعی برخورد کنیم، خاطرنشان کرد: امضای تفاهم نامه همکاری گامی در جهت کاهش فساد خواهد بود.
شریعتمداری با اشاره به شعارهای پیش از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: در آن دوره شعارهای عدالت خواهانه و رفع تبعیض مطرح می شد چرا که مهمترین آثار موجود در کشور را در رفع تبعیض می دیدند.
وی ادامه داد: تبعیض کاملا آشکاری در کشور وجود داشت و می توانستیم چهره فقر، پایین بودن کیفیت عمومی زندگی، فقر بهداشتی و گسترش حاشیه نشینی را ببینیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: شعارهای عدالت خواهانه و رفع تبعیض بود که به پیروزی انقلاب اسلامی منجر شد و امروز شعار اصلی ما برگرداندن عدالت به جامعه است و نباید از این ارزش ها فاصله بگیریم.
شریعتمداری با اشاره به شرایط موجود کشور و فشار نظام سلطه و تاثیر آن بر اقتصاد گفت: فشار نظام سلطه همواره بر کشورمان وجود دارد چرا که در حوزه سیاست خارجی تلاش کرده ایم تا نگاه عدالت خواهانه در منطقه داشته باشیم؛ بنابراین مقابله با سیاست های نظام سلطه یا عدم همراهی ایران با آنها عامل بزرگی برای فشار نظام سلطه بر کشور بوده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه مردم از فقر بازی، اقتصاد بازی، شایسته سالار بازی و شفافیت بازی خسته شده اند، افزود: مردم می خواهند چهره واقعی و عملی از مبارزه با فقر را مشاهده کنند و ببینند.
شریعتمداری با بیان اینکه در موضوع رفع تعارض منافع تلاش کرده ایم تا قانونمند حرکت کنیم، گفت: سازمان تامین اجتماعی کارگزاران فراوانی دارد و این کارگزاران به طرق مختلف و به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با سازمان تامین اجتماعی رابطه دارند. در بررسی هایی که از سازمان تامین اجتماعی انجام دادیم، مشخص شد که قانون و مقررات و دستورالعمل های صادر شده منشأ بسیاری از مفاسد است چرا که کارگزاران از مجموعه داخلی سازمان تامین اجتماعی انتخاب شده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: تا زمانی که مجری و ناظر یکی باشد و باعث ایجاد تعارض منافع شود، مفسده ایجاد خواهد شد؛ بنابراین باید با اجرای ساختارمند مدیریت تعارض منافع به رفع فقر و کاهش فساد بپردازیم.
نظر شما