۸.۵ درصد تولید ناخالص ملی کشور در حوزه بهداشت ودرمان هزینه می شود

حریرچی به هزینه کرد ۸.۵ درصدی تولید ناخالص ملی کشور در حوزه بهداشت و درمان خبر داد و گفت: با اجرای طرح تحول سلامت این میزان هزینه ثابت خواهد ماند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، قائم مقام وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح امروز در اولین سمپوزیوم مطالعات میان رشته ای با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت سایر بخش ها برای حل مشکلات بهداشت و درمان لازم است، اظهار کرد: در چهل سال اخیر امید به زندگی در کشور افزایش یافته است.

 

ایرج حریرچی با اشاره به افزایش کیفیت زندگی و کنترل بیماری های تغذیه ای، ادامه داد: در کنار آن نیاز به خدمات بهداشتی و درمانی هم افزایش داشته است.

 

وی با تاکید براینکه افزایش امید به زندگی به افزایش تعداد کهنسالان هم منجر می شود، گفت: 60 درصد بستری ها در کشور مربوط به بیماران بالای 60 سال است.

 

به گفته حریرچی، بیماری های مرتبط با سن پیری موجب افزایش انتظارات مردم و در کنار آن ورود تکنولوژی های جدید، نیازها هم افزایش پیدا می کند.

 

قائم مقام وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه حل مشکلات سلامتی تا حدودی وابسته به عوامل اقتصادی و اجتماعی است، ادامه داد: سبک زندگی و میزان فقر و طلاق و عوامل محیطی هم در این خصوص اثرگذار است.

 

وی به عدم توانایی وزارت بهداشت همه عوامل دخیل در بیماری با استفاده از دانش پزشکی اشاره کرد و گفت: از اینرو لازم است تا از سایر رشته ها در آموزش و پژوهش کمک بگیرد.

 

حریرچی با اشاره به اینکه ما بیشتر خواهان کمک رشته های دیگر هستیم تا مشکلات را حل کنیم، تصریح کرد: اگر بخواهیم مشکلات بهداشت و درمان را حل بکنیم باید از سایر بخش ها هم استفاده کنیم.

 

وی به هزینه کرد 8.5 درصد تولید ناخالص ملی در حوزه بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: با اجرای طرح تحول سلامت این سقف حداکثری هزینه برای حوزه بهداشت و درمان بیشتر نخواهد شد.

 

به گفته قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای اینکه سلامت بیشتر با پول و هزینه موجود ایجاد کنیم احتیاج به کمک سایر بخش ها داریم.

کد خبر 890182

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha