«حسین ملتفت» نیز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، به اجرای طرح ملی گفتگوی خانواده در خوزستان اظهار داشت: این طرح بیش از یک سال قبل در کشور و در استان خوزستان آغاز شد و هم اکنون در حال برگزاری است.
مدیر انجمن جامعه شناسی خوزستان خاطر نشان کرد: مرحله دوم طرح ملی گفتگوی خانواده از شهریورماه در اهواز شروع و علاوه بر مرکز استان، این طرح در شهرستانهای دزفول و آبادان نیز برگزار شده که در این دو شهرستان مرحله اول اجرایی شد.
وی با اشاره به اینکه مرحله دوم این طرح در قالب هفت کارگاه برای مادران، پدران و فرزندان در شهرستان اهواز برگزار شده است افزود: این طرح در کل استان های کشور و تعدادی از شهرستان ها در حال اجرا است و تاکید مجری این طرح در شهر اهواز بر مناطق کمتر برخوردار و حاشیه شهر است.
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: از هفت کارگاه برگزار شده در مرحله دوم، یک کارگاه در منطقه حصیرآباد و کارگاههایی در منطقه سلیم آباد، کوی علوی، منطقه گلستان و دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شده و یکی از اهداف مجریان این است که این روش و فرآیند در حال اجرا به فرآیند پویا و یک پویش اجتماعی تبدیل شود.
وی تصریح کرد: نتاج اولیه کارگاههای برگزار شده حاکی از مشکلات عدیده در روابط بین اعضای خانواده ها است، این امر در مناطق حاشیه با شدت بیشتری قابل مشاهده شده است که نیاز به اهتمام جدی مسئولان و سمن ها در این مناطق دارد و فقر عامل اصلی بسیاری از مسائل خانواده هاست.
نظر شما