زهرای مرضیه(س) معجزه خداوند در تجمیع صفات عالیه است

عید میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، یکی از بزرگترین اعیاد همه زمان ها و مکان هاست که همیشه در نزد همگان این ولادت بانوی بزرگ اسلام گرامی داشته شده است.

خبرگزاری شبستان- شیروان، اکنون سالهاست که روز مبارک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) گرامی داشته می شود؛ به ویژه آنکه این روز در تقویم ایرانیان، با نام مبارک مادر و زن گره خورده است. در چنین روزی بود که نور وجود حضرت زهرای مرضیه (س) تابیدن گرفت و خانه محمد (ص) و خدیجه (س)، به کوثری معطّر، درخشان شد.

 

همزمان با فرا رسیدن ایام ولادت باسعادت زهرا(س) ویژه برنامه هایی در سطح شهر و روستاهای شیروان برگزار می‎شود که شامل سخنرانی در خصوص فضائل حضرت زهرا(س)، مداحی، مولودی‎خوانی و غیره است. به مناسبت ولادت این بانوی بزرگ اسلام جشن های مختلف در تمام مساجد و مراکزی که روحانیون مستقر هستند و مساجدی که مزین به نام حضرت زهرا است برنامه های مختلف برگزار می شود.

 

علاوه بر مراسم مختلف، این روز برای فرزندان شیرین و خاطره انگیز است و از کنار هر مغازه ای که عبور می‌کنی، فرزندان به همراه پدرانشان برای خرید کادوی روز مادر با شور و شوق خاصی مشغول انتخاب و خرید هستند و شیرینی فروشی ها هم کاسبی پر رونقی در این ایام دارند و نسبت به قبل کیک ها و شیرینی های متفاوت تری در یخچال آنان مشاهده می شود.

 

امام جمعه شیروان گفت: حضرت فاطمه (س) باید الگوی همه بانوان و دختران جامعه ما باشد و عفاف‌گرایی سیره مهم این بانوی بزرگوار بود که باید مدنظر قرار گیرد.

 

حجت الاسلام«حسین تکمیلی» اظهار داشت: حضرت زهرا(س)  گرانبهاترین و عظیم ترین گنج است و پیامبر اکرم(ص) آن حضرت را ام ابیها لقب داده اند که این مسئله به اهمیت جایگاه حضرت زهرا (س) اشاره دارد و خداوند به این طریق راه سعادت و خوشبختی را با الگو قراردادن آن حضرت به انسانها معرفی کرده است.

 

امام جمعه شیروان با اشاره به نقش بی‌بدیل بانوان در عرصه انقلاب و دفاع مقدس و ضرورت نمایش ایثار زنان در طول تاریخ انقلاب برای نسل جوان خاطرنشان کرد: در طول تاریخ ۴۰ ساله انقلاب اسلامی ایران، برخی از بانوان در زندان‌های رژیم پهلوی، تظاهرات، دفاع مقدس، دوران اسارت و حملات تروریستی جانباز شدند و همگام با ملت ایران حماسه آفریدند.

 

حجت الاسلام تکمیلی افزود: شخصیت بی بدیل حضرت فاطمه الزهرا(س) در عالم اسلامی و میان آحاد مسلمانان واقعی حال در هر فرقه و مذهبی مقامی بس والا و شامخ دارند، زهرای مرضیه(س) معجزه خداوند در تجمیع همه صفات عالیه و لیله‌القدر ناشناخته است که بشریت با محروم‌سازی خویش از شناخت نسبت به این عالی‌ترین الگو، جفای بزرگی در حق خود روا داشته است.

 

سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شیروان هم گفت: میلاد این اول مظلومه هستی که به‌درستی به روز زن و هفته بزرگداشت مقام مادر نام گرفت و مصادف با تولد رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) است و آن را به عموم مسلمانان بویژه بانوان تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

 

حجت الاسلام«محمود عزیزی» ادامه داد: بانوان و آقایان باید ولایت مداری، طرفداری از ولی در هر عصر و زمان، انفاق و محبت را از حضرت زهرا(س) درس بگیرند.

 

سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شیروان گفت: پیامبر اکرم (ص) می فرمایند که زیبایی های دنیا و آخرت در چهره حضرت فاطمه زهرا (س) است و در این میان برای سعادت دنیا و آخرت و تشکیل زندگی هستند باید به این بانو تمسک جویند.

 

حجت الاسلام عزیزی افزود: وقتی دشمنان آمدند خلافت امام علی(ع) را غصب کردند؛ حضرت زهرا(س) برای دفاع از ولایت امیرالمؤمنین(ع) و اثبات حقانیت حضرت علی(ع) و مظلومیت آن بزرگوار پشت امام در آمد و دشمنان هم به حضرت جسارت کردند ولی این بانو از حضرت علی(ع) دفاع کرد و شهیده راه ولایت و امامت شد.

 

یکی از بانوان فعال بسیجی شیروان که در تدارک جشن حضرت زهرا(س) در سالن مشغول رفت و آمد است، می گوید: این بانوی بزرگوار الگوی مناسبی از تمام ابعاد مختلف اجتماعی، سیاسی و اعتقادی و اخلاقی برای عموم جامعه هستند.

 

«مهناز عظیم پور» اظهار کرد: حضرت زهرا(س) نه تنها در تربیت فرزندان مدبر بود بلکه در صحنه های اجتماعی و سیاسی هم حضور بسیار پر رنگی داشتند.

 

وی تصریح کرد: حضرت فاطمه (س) و حضرت زینب (س) تنها در فعالیت‌های درون خانه حضور داشتند اما زمانی که فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی و جنبی آنان را مشاهده می‌کنیم، می‌بینیم که حضرت فاطمه (س) و حضرت زینب (س) دوشادوش ائمه اطهار (ع) بسیار فعالیت داشتند.

 

یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد شیروان که در ترم سوم رشته فقه تحصیل می کند ضمن تبریک این ولادت بزرگ گفت: با مطالعه خطبه حضرت زهرا (س) می‌توان دید که این بانوی بزرگوار چقدر عمیق به مسائل اجتماعی پرداخته‌اند و خصوصیات ارزشمند این بانوی وصف ناپذیر است.

 

فاطمه دستان بیان داشت: برخورد ایشان در ماجرای فدک، می‌توان زنی را دید که الگوی تمام نمای اجتماعی و سیاسی جامعه است.

 

وی در خصوص اهمیت و جایگاه زنان عنوان کرد: زنان مسئولیت‌پذیری بالایی دارند و در فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی نیز بسیار موثر هستند و از لحاظ اسلام هیچ تفاوتی بین زن و مرد از لحاظ کارآمدی و اجتماعی وجود ندارد و برخی از تفاوت‌ها نیز تنها به تفاوت‌های ذاتی بازمی‌گردد.

 

دستان بیان داشت: زنان علاوه بر حضور در فعالیت‌های جامعه، مادر و همسر خانواده خود هستند و مادران اگر تربیت کننده اجتماعی خوبی باشند و در آینده جامعه تاثیرگذار خواهد بود و باید همواره شرایط را برای تحقق تربیت مناسب فراهم کرد.

 

در بين علماى اماميه مشهور است كه آن حضرت در روز جمعه بيستم ماه جمادى الثانى سال پنجم بعثت تولد يافته است. 

 


مكان تولد حضرت زهرا (س) در شهر مكه و در خانه خديجه اتفاق افتاد. اين خانه در محله‏ اى است كه در گذشته به آن «زقاق العطارين» يعنى كوچه عطارها می گفتند. رسول خدا (صلى اللَّه عليه و آله) تا هنگام هجرت، در آن خانه ساكن بود. خانه مباركى كه بارها در آن فرشته وحى بر پيامبر (صلى اللَّه عليه و آله) نازل گرديد. اين خانه بعدها به صورت مسجد درآمد. 

 

 

کد خبر 894027

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha