«ناصر دغاغله» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز اظهار کرد: المان شهری جزء مسائل مهمی است که در جهان مدرن مورد توجه زیاد مدیران شهری قرار گرفته زیرا نصب این نمادها و بیلبوردها از جنبه اقتصادی به سود مدیران شهری خواهد بود.
کارشناس فعالیت های اجتماعی اضافه کرد: از لحاظ اقتصادی نصب بیلبوردها می تواند نقطه عطفی در اقتصاد شهر و گسترش تجارت یک منطقه به شمار آید که این مورد به وضوح در زندگی روزمره شهروندان و تاثیر این نمادها بر افکار عمومی مشاهده می شود.
وی با بیان اینکه تبلیغات شهری و نصب نمادهای مختلف در یک شهر هزینه هایی را به سود مدیران شهری به وجود خواهد آورد افزود: در زمینه اجتماعی، المان های یک شهر بیان کننده آرمان ها و خواسته های دست اندرکاران آن است که همین مورد می تواند معرف فرهنگ، ادب و تاریخ یک سرزمین باشد و عامل تشویق کننده برای آشنایی مخاطبان با فرهنگ و تاریخ شهرشان باشد.
قاری و داور بین المللی قرآن کریم با بیان اینکه المان های شهری باید به سمت و سوی موضوعات اجتماعی گرایش پیدا کنند اذعان داشت: در بسیاری از کشورهای پیشرفته المان ها را با در نظر گرفتن موضوعات اجتماعی مانند، احترام به والدین، کتابخوانی، لبخند و ... نصب می کنند که این مهم در میان المان های شهری ما به ندرت مشاهده می شود.
وی نصب المان هایی با موضوعات اجتماعی را در کاهش آسیب های فرهنگی بسیار موثر دانست و ابراز کرد: مدیران فرهنگی باید گروه های متخصص را نسبت به تحقیق در مورد نوع و هدف المان های شهری گماشته و اقدام مهمی در خصوص نصب المان هایی با موضوعات فرهنگی و اجتماعی نمادها در سطح شهرها انجام گیرد.
دغاغله خواستار تشکیل کارگروه تخصصی نماد و المان های شهری با ویژگی ها مختلف شد و تصریح کرد: یک شهر متشکل از سنین مختلف با عقاید و فرهنگ های گوناگون است، لذا نمی توان همه را در یک قالب گنجاند، بنابراین باید نسبت به این مهم نیازهای عموم شهروندان در نظر گرفته شود.
نظر شما