گشتی در چارسوی هنر/ همه قصه های طبیعت در یک جا

در دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر گالری های منتخب از ایران گردهم آمده و در بخش چارسو میزبان بازدید کنندگان هستند‌.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از واحد ارتباطات و اطلاع رسانی دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر؛ بخش چارسوی هنر از سال گذشته به بخش های اصلی جشنواره اضافه شده و هرسال منتخبی از بهترین گالری های ایران زیر یک سقف گردهم می آیند و دستاوردهای خود را به نمایش می گذارند.

گالری راضی از استان یزد یکی از گالری های حاضر در بخش چارسوی جشنواره دوازدهم تجسمی است. صاحب آثار نقاشی خط این گالری مهدی راضی و همسرش طیبه ملاجعفری هستند.

تکنیک تابلوها ذهن را به سمت آثار حسین زنده رودی می برد،مهدی راضی که مدیر گالری راضی نیز است، آثارش را با قیمت های مختلفی به نمایش گذاشته است. بازی با حروف و رنگ تابلوهای طیبه ملاجعفری  هم چشم نواز و دیدنی است که در این غرفه ارائه شده اند.

اما در گوشه ای از سالن فضایی آرام بیننده را به سوی خود می کشد، فضایی که به گالری باروک تعلق دارد و یکی از دیوارهای این فضا را تابلو بزرگ نقاشی با عنوان "فسلفه عشق" اثر کیوان فرد به محاصره گرفته است. سپیده امام نژاد دیگر نقاشی است که آثار او در این فضا حضور دارد. اثر زیبای دیگر در این گالری نقاشی با عنوان "جعبه سیاه" از  علیرضا آسانلو است. آثار ارغوان خسروی و علی شفیعی هم در کنار تابلو پیام اسکندری خودنمایی می کند. وسط این فضا اثر حجمی و گاو آهنین عارف رودباری قرار گرفته است.

در راستای راهرو انتهایی بخش چارسوی هنر،  تابلوهای بزرگ عکس با قاب هایی متفاوت نظر را جلب می کند. تابلوهایی که با نگاه کردن به توضیحات آنها نام آشنای محسن راستانی عکاس پیشکسوت به چشم می خورد.

دیوارهای راست و چپ گالری تم مزین به آثاری از پروژه بوسنی و مجموعه خانواده ایرانی محسن راستانی است. اما دیوار میانی این گالری فعال، ۵ فریم عکس از مجموعه همه قصه های طبیعت علی قلم سیاه را نمایش می دهد.

حضور گالری های شهرستانها با آمدن گالری دیبای اصفهان پررنگ تر شده است. این گالری هم فقط بر روی آثار نقاشیخط تمرکز دارد و آثار محمدرضا شفیعی با تکنیک اکرولیک ورق طلا را عرضه کرده است. نقاشیخط های محسن سلیمانی باعنوان برف بازی و تابلو عطر سبز و رویای کویر این هنرمند نیز تماشایی است.

بخش چارسوی هنر امسال در قالب16 غرفه و ۲۲ اکسپو برگزار می شود. تعداد آثاری که در ‏بخش غرفه‌ها به نمایش در می آید،۲۱۰ اثر و تعداد آثار بخش اکسپو نیز ۱۲۵ اثر است.

نگارخانه های چاسوی هنر ۹۸ (به ترتیب الفبا) عبارتند از: آریانا (تهران)، آس (تهران)، آگ ‏‏‏(تهران)، آسوریک (مازندران/سلمان‌شهر)، آویسنیت (یزد)، اثر (تهران)، احسان (تهران)، ‏‏اسپیناس (تهران)، ایده (تهران)، باروک (تهران)، ترانه باران (تهران)، تِم (تهران)، ثالث ‏‏‏(تهران)، جاوید (تهران)، دستان (تهران)، دیبا (اصفهان)، راضی (یزد)، رنگ و ترنگ ‏‏‏(مازندران/تنکابن)، ژینوس (تهران)، شَلمان (تهران)، شَمیده (تهران)، شیرین (تهران)، شیث ‏‏‏(تهران)، عکاسان جوان (تهران)، گویا (تهران)، لاجوردی (تهران)، محسن (تهران)، مژده ‏‏‏(تهران)، ملک (تهران)، نقش و خط (تهران)، هفت آینه (مازندران/ساری)، هگمتانه (همدان)، ‏‏هونره (اصفهان)‏.‏

گفتنی است دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر از ۲۹ بهمن کار خود را آغاز کرده و تا ۵ اسفندماه در فرهنگستان هنر ادامه دارد.

 

کد خبر 897340

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha