دوشادوش نیازمندان برای توانمندسازی/ بار بر زمین مانده جهیزیه محرومان، مشارکت مضاعف می خواهد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان کرمان با گزارشی اجمالی از عملکرد این نهاد و تصریح به اینکه در همه این سالها از خود مردم برای حل مشکل آنان کمک گرفتیم، گفت: ما شب های زیادی را به اتفاق همکاران در کپرهای محرومین گذراندیم تا تصمیمات خوب بگیریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، یحیی صادقی، یکشنبه(11 اسفند) در جمع خبرنگاران با متذکر شدن این نکته که چنانچه از ماه رجب که ماه رحمت الهی است بیشتر استفاده کنیم؛ بسیاری از مشکلات و اضطراب ها کم می شود؛ به فرا رسیدن چهل و یکمین سالگرد تأسیس کمیته امداد هم اشاره و مطالبی در این باره بیان کرد.

 

 

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان با بیان اینکه طی این سالها در کنار مردم بوده و هیچگاه از مردم جدا نبوده، اظهار داشت: در واقع از خود مردم برای حل مشکل مردم کمک گرفته و هدف بنیان گذار کمیته امداد هم همین بود و در همه وضعیت های پیش آمده در مشارکت مردم عقب گرد و سکون نداشتیم حتی در شرایط بحرانی درصد مشارکت مردم بالاتر هم رفته است.

 

 

وی یکی از دلایل اعتماد مردم به کمیته امداد را مربوط به عملکرد شفاف این نهاد دانست و گفت: ما سعی کردیم با مردم رو راست بوده و واقعیت ها را بگوییم و خود نیز در میان خانواده های محروم هستیم و این یک اصل انفکاک ناپذیر است زیرا در آنجا تصمیمات خوب را می توان گرفت.

 

 

صادقی با اشاره به روحیه جهادی، بی تکلف و کم هزینه نیروهای امداد برای حضور در مناطق محروم افزود: ما شب های زیادی را به اتفاق همکاران در کپرهای محرومین گذراندیم و چیزی از شأن ما کم نشده و شاید چیزی هم به ما اضافه شده که بیشتر فکر کنیم اما برای مردم این قابل توجه است.

 

 

وی با تصریح به این نکته که مردم با کسی تعارف ندارند و اگر دیدگاه منفی داشته باشند آن را بروز می دهند؛ بیان کرد: به طور مثال اگر آنها دیدگاه منفی نسبت به مجموعه امداد داشته باشند می توانند صندوق های صدقات خود را پر نکنند اما بحمدلله ما چنین چیزی ندیدم.

 

 

صادقی ادامه داد: بخشی از خدمات حمایتی ما در پایان سال کم شده و کمیته امداد تاکنون کاستی نداشته و بودجه های دولت مستمر و کامل می آمده اما الان شرایط متفاوت و خدمات ما ضعیف شده از جمله در جهیزیه هزینه تحصیلی و... نتوانستیم آنطور که باید و شاید کمک کنیم و بعضاً خانواده ها به زحمت افتادند و به دلیل نبود جهیزیه ازدواج ها حتی به تأخیر افتاده است.

 

 

وی گفت: طبق آمار مستند چون خانواده های کمیته امداد زندگی خود را با حداقل ها آغاز می کنند و به آن رضایت دارند، پایداری زندگی آنها نیز بالا و درصد طلاق در میان این خانواده ها پایین تر از بقیه است لذا از مردم می خواهیم به ویژه در پایان سال کمک های خود را بیشتر کنند.

 

 

این مسئول هدف اصلی کمیته امداد و در واقع بزرگترین خدمت به خانواده ها و نظام را «توانمندسازی» عنوان و بیان کرد: ما در پایداری شغل به افراد کمک می کنیم تا این طرح شکست نخورد و در کنار آنان هستیم و این یکی از اصولی است که دنبال می کنیم کمااینکه نتایج خوبی هم حاصل شده است.

 

 

وی در همین باره گفت: هزار و 637 تخته فرش و گلیم به متراژ 20 هزار و 300 متر مربع توسط مددجویان ما  بافته شد که ارزش آن بالای 50 میلیارد تومان است و در راین و جنوب استان کارگاه گلیم بافی داریم.

 

 

صادقی با افزودن اینکه همچنین بیش از 20 تن عسل توسط مددجویان کمیته امداد تولید شد و در تولید شیر و گوشت و تخم مرغ  هم مددجویان تولیدات خوبی داشتند و این غیر از محصولات کشاورزی و باغی است.

 

 

وی اظهار داشت: ما معتقدیم کرمان نعمت های بسیاری در زیر زمین(معادن)، روی زمین(آب و خاک) و بالای زمین( نور آفتاب) دارد که اگر خوب بهره برداری شود این تولیدات منحصربفرد کل کشور را می توانند پوشش دهد اما نامیزان بودن بازار عرضه و تقاضا بحران هایی ایجاد می کند.

 

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمان اعلام کرد: سرپرست یک خانواده با 30 میلیون تومان وام کمیته امداد یک گلخانه راه اندازی کرد و در همان سال اول 80 میلیون درآمد کسب کرد و 7 نفر هم مشغول به کار کرده و به عنوان کارآفرین نمونه دیدار مقام معظم رهبری هم رفت و یا زن بی سرپرستی که شیرینی فروشی زد و الان تولید کننده شیرینی و صادرکننده است.

 

 

وی افزود: ما واقعاً نگاه مان بر این است خیلی کارها برای این خانواده ها می شود انجام داد و دلیل موفقیت طرح اشتغال ما این است خانواده های مددجو با درآمد ناچیز قانع هستند، زندگی آنان هزینه های زیادی ندارد و در برابر تسهیلات قرض الحسنه ما خوش حساب هستند؛ اینها نکات مثبتی است که در زمینه اشتغال ایجاد می شود.

 

 

 

صادقی با بیان اینکه در زمینه تولید انرژی و فروش برق در دو سال گذشته، مددجویان ما بالای 6 و نیم میلیاد تومان فروش برق به دولت داشتند؛ گفت: الان نزدیک به 800 نیروگاه خانگی وارد مدار شده و ظرف دو ماه آینده هزار مورد دیگر هم وارد مدار می شود.

 

 

 

وی گفت: صدها وانت نیسان و تراکتور برای فرزندان مددجویان خریداری کردیم  که درآمد خوبی دارند و علاوه بر این بسته‌های تشویقی برای کارفرمایان نیز وجود دارد و اگر کسی بچه‌های خانواده کمیته امداد را به‌کار گیرد تا دو سال بیمه  آنان را ما می‌پردازیم و به ازای هر نفر 50 میلیون تومان وام قزض‌الحسنه پرداخته و تعداد زیادی از این افراد مشغول به‌کار شدند.

 

 

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان با بیان اینکه در پایان سال فضایی ایجاد می‌کنیم که همه در جشن نیکوکاری مشارکت کنند و در این زمینه دانش‌آموزان مشارکت داشتند، گفت: با تعطیلی مدارس پشنهاد دادیم خانواده‌ها به این موضوع  بیشتر بها بدهند  نگاهی به بچه‌های کمیته امداد کنند و از منزل از طریق سامانه «ستاره 8877 ستاره 034 مربع» کمک‌های خود را ارسال کنند.

 

 


وی با تصریح به این نکته که همه کمک‌های مردم بدون اینکه یک ریال جای دیگری هزینه شود مستقیماً به نیازمندان می‌رسد؛ اظهار داشت: در کمیته امداد برای هزینه جاری بودجه دولتی داریم لذا صد در صد کمک‌های مردمی برای مددجویان هزینه می‌شود و شعار جشن نیکوکاری امسال «عید را به خانه‌هایشان ببریم» است که امیداورم امسال مردم بیشتر کمک ‌کنند.

 

کد خبر 900343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha