خبرگزاری شبستان/حکیمه پاکبازـ اراک: این روزها به واسطه شیوع ویروس کرونا در کشور و استان شاهد ایجاد برخی مشکلات در جامعه و کمبود اقلام بهداشتی هستیم و تهیه این اقلام نیازمند یاری و مشارکت همه جانبه مردم و مسئولان است و این مهم می تواند کمک شایانی به جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس در جامعه و حتی ریشه کن شدن آن بکند.
با توجه به شیوع کرونا ویروس و کمبود اقلام بهداشتی همچون ماسک در مراکز درمانی، داروخانه ها و تجهیزات پزشکی، برخی سود جویان به فکر احتکار و بهره برداری شخصی بودند و در صدد بودند از این آب گل آلود منفعتی برای خود کسب کنند و با فروش ماسک به قیمت های بسیار بالا برای هموطنان مشکلاتی را ایجاد کردند.
اما در این شرایط بحرانی کشور در مقابل این سودجویان هستند کسانی که دست خیر داشته و به هر طریقی که توانستند به کمک هموطنان خود شتافتند و دست این سودجویان را کوتاه کرده و امیدی در دلها ایجاد کردند.
ورود و حضور خیرین و نیکوکاران در عرصه نوید بخش سلامتی و سعادت برای اقشار مختلف بود و این امر در آستانه بهار، دل های بهاری را به شوق آورد و این نیک اندیشان با تهیه و توزیع ماسک و اقلام بهداشتی به یاری هم استانی ها و مراکز در مانی شتافتند و بار دیگر ثابت کردن که مهربانی همیشگی است.
در کنار این فعالیت های خیر و خدا پسندانه مهارت آموزان نیز پای کار آمدند و در حرکتی خود جوش و انسان دوستانه اقدام به تولید ماسک آن هم به صورت رایگان کرده و ماسک های تولیدی خود را در اختیار مراکز درمانی، مساجد، بیمارستان ها، شهرداری و ... قرار می دهند.
به همین خاطر گفتگویی با مدیر آموزشگاه طراحی دوخت ارمغان شهر اراک داریم که در حرکتی خودجوش با تعطیلی مرکز خود کارگاهی را به منظور تهیه و تولید ماسک پارچه ای راه اندازی کردند.
* تهیه بیش از ۲۰ هزار ماسک پارچه ای توسط آموزشگاه ارمغان اراک
«فاطمه محرم خانی»، با اشاره به اینکه امروز همه باید پای کار بیایند و برای پیشگیری از ابتلا این به بیماری و رفع کمبودها تلاش کنند، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: من به همراه خانواده و هنرجویان آموزشگاه به صورت خود جوش و عام المنفعه اقدام به تولید ماسک های پارچه ای کردیم.
مدیر آموزشگاه طراحی دوخت ارمغان شهر اراک افزود: وقتی متوجه کمبود مساک در سطح کشور و نیاز شدید به آن شدیم آموزشگاه را تعطیل کرده و با هزینه های شخصی خود اقدام به تهیه مواد اولیه و تولید ماسک کردیم.
وی با اشاره به اینکه این فعالیت از روز اول اسفند و همزمان با سیوع این بیماری در استان و کمبود ماسک آغاز شده است، بیان کرد: علاوه بر همه اعضای خانواده 30 نفر دوزنده از هنرجویان آموزشگاه نیز ما را همراهی کرده و روزانه بیش از ۲۰۰ ماسک تولید می کنیم.
این بانوی کارآفرین با اشاره به اینکه ماسک های تولیدی را در محیطی کاملا بهداشتی و ضد عفونی تهیه می کنند، خاطر نشان کرد: تاکنون بیش از 6 میلیون تومان در این راستا هزینه کردیم که همه هزینه ها از طرف خود و خانواده و مقداری نیز از سوی خیرین بوده که در قبال آن ماسک تحویل دادیم.
محرم خانی خاطر نشان کرد: ماسک های تولیدی با هماهنگی مرکز بهداشت و فنی و حرفه ای به صورت رایگان توزیع می شود و تا کنون به مساجد، علوم پزشکی، غذا دارو و ارگان ها و ادارات مختلف و حتی شهرستان ها و استان های دیگر که درخواست کردند نیز ارسال شده است.
وی تهیه و تولید ماسک برای پاکبانان را از دیگر فعالیت های این مجوعه دانست و بیان کرد: این عزیزان نیز در کنار کادر پزشکی و دیگر دست اندرکاران به صورت شبانه روزی در حال فعالیت و نظافت شهر هستند که باید وسایل بهداشتی به ویژه ماسک در اختیار آنان قرار گیرد.
مدیر آموزشگاه ارمغان همچنین به آموزش دوخت ماسک به دیگر آموزشگاه ها و مکان هایی که درخواست دارند نیز اشاره کرد و گفت: این امر به بسیج مردمی ساوه نیز آموزش داده شده و الگو، پارچه، کش و تمامی لوازم مورد نیاز برای آنان ارسال شده تا بتوانند خود در ساوه نیز به تولید بپردازند.
*ارسال ماسک های تولیدی به استانهای قم، بندر عباس، بندر انزلی
وی هدف از این کار را کمک به مردم و بهبود شرایط تا ریشه کنی این بیماری عنوان کرد و گفت: ماسک های تولیدی علاوه بر استان مرکزی به استان های قم، بندر عباس، بندر انزلی ارسال شده و ما آمادگی تهیه و توزیع به هر جایی که درخواست داشته باشند را داریم.
این بانوی اراکی با اشاره به اینکه تا کنون بیش از ۲۰ هزار ماسک توسط این مجموعه تهیه شده، ادامه داد: روزانه بیش از ۲۰۰ ماسک در این مجوعه تولید می شود و ما به صورت شبانه روزی در حال فعالیت هستیم و امید است این فعالیت ما منشاء خیری در جامعه و پیامی برای همدلی و مهربانی باشد.
و بهار نزدیک است و بهار می رسد و این روزها پر تنش و اضطراب نیز خواهد گذشت اما نیکی و مهربانی ماندگار و همیشگی است و کار خیر نیکوکاران و نیک اندیشان در دفتر تاریخ ثبت می شود امید است همه افراد جامعه در این شرایط به فکر نیکی و همدلی با افراد جامعه و در صدد کاهش استرس و مشکلات و مرحمی بر درد ها باشند به به دنبال سود و منفعت شخصی.
نظر شما