به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛«قاسم شریفی» در کمیته بازرسی و ارزیابیِ ستاد مقابله با کرونا استان سمنان با بیان اینکه برای جایگاههای سوخت و سی ان جی در سطح استان سمنان در حوزه مقابله با کرونا مقرراتی وضع شده است گفت: نبود مایع ضدعفونی کننده و دستکش یک بار مصرف در جایگاههای سوخت یکی از مسائلی است که ستاد مبارزه با کرونا به شدت با آن برخورد خواهد کرد.
رئیس کمیته بازرسی و ارزیابی ستاد مبارزه با کرونا استان سمنان با اشاره به اینکه شامگاه گذشته یک مورد تذکر برای عدم استفاده از مایع ضدعفونیکننده در یک پایگاه سوخت در سمنان داده شد اظهارداشت: به دلیل حفظ سلامت مردم به طور جدی اجرای مقررات را دنبال میکنیم.
وی ارائه سوخت مورد نظر مردم توسط اوپراتور را دیگر الزام جایگاههای سوخت استان سمنان اعلام کردوافزود: مردم برای سوختگیری از خودروی خود خارج نشوند و لذا مسئولان جایگاه ملزم هستندتا به مردم دستکش ارائه کنند.
شریفی این مقررات را جزو مصوبات شورای تأمین استان سمنان دانست و تصریح کرد: در صورت تکرار تخلف، جایگاهها با هماهنگی مراجع مرتبط پلمپ خواهند شد.
رئیس کمیته بازرسی و ارزیابی ستاد مبارزه با کرونا استان سمنان ضدعفونی کردن نازلها پس از هر سوختگیری را ز دیگر اقدامات جایگاههای سوخت در سطح استان برشمردوادامه داد: این مقررات نه برای سختگیری بلکه برای حفظ سلامت خود کارگران جایگاهها و مردم صورت میگیرد در نتیجه انتظار است تا همکاری خوبی برای اجرای این مصوبات شود.
وی در ادامه از تشدید بازرسیهای اداری در استان سمنان با هدف پایش میزان رعایت اصول بهداشتی و مقابله با شیوع کرونا خبردادو بیان کرد: در نخستین روز این بازرسیها، از ۲۵ اداره کل، سازمان و شرکت بازدید شده و این پایش تا پایان هفته آینده، ادامه دارد.
شریفی آموزشِ به کارکنان و شاغلان در واحدهای خدمات و بخشهای عمومی، رسیدگی به وضعیت آبدارخانهها و اماکن شستشوی بهداشتی ظروف، پرهیز از برگزاری همایشها و برگزاری جلسات به صورت ویدئوکنفرانس، ارائه خدمات در بستر الکترونیکی، دفاتر پیشخوان، پست و … را از جمله مسائلی برشمرد که در بازدید از ادارات بر آن تاکید میشود.
رئیس کمیته بازرسی و ارزیابی ستاد مقابله با کرونا استان سمنان همچنین گفت: لغو مأموریتهای غیر ضروری اداری، ضدعفونی میز، صندلی، دستگیره دربها، رایانهها، آسانسور به صورت روزانه، جلوگیری از پذیرایی، قرار دادن مواد ضدعفونی در سطح اداره، حذف کارت ساعت ورود و خروج کارکنان و اثر انگشت، تمهید مقدمات دورکاری و… از جمله شاخصهای ۲۸ گانه ارزیابی از دستگاههای اجرایی استان است.
وی رعایت حداکثریِ اصول بهداشتی جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا را از حقوق اصلی کارکنان و مراجعان و تکلیف متقنِ مدیرانِ دستگاههای اجرایی و حوزه پشتیبانی و سلامت ادارات دانست.
به گفته شریفی حفظ سلامت کارکنان و مردم مهمتر از هر کاری است و با هیچ سود و منفعتی قابل معامله نیست.
وی افزود: تا به امروز دستورالعملهای مختلف و متعددی برای رعایت بهداشت فردی صادرشده که نیاز است به صورت آن الیزه و حساب شده، این موارد برای تمامی مردم در آینده به منظور جلوگیری از به حاشیه رفتن پیامهای بهداشتی، ارائه شود.
شریفی تصریح کرد: امروز علیرغم تمامی تلاشهایی که به صورت جهادی و شبانهروزی از سوی مسئولان استان برای تأمین موارد بهداشتی و سلامت از جمله ماسک و مواد ضدعفونی کننده صورت میگیرد، باید فرهنگ استفاده از آب و صابون و ترکیبات ساده اما سهلالوصول ضدعفونی خانگی نیز در بین مردم نهادینه شود.
نظر شما