کلید تغییر و تحول در بهسازی روش و بهبود کیفیت است

مدیرکل کانون های تخصصی مساجد کشور با اشاره به اهمیت ارزیابی فعالیت ها دبیرخانه کانون های مساجد کلید تغییر و تحول در بهسازی روش و بهبود کیفیت عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام علی ملانوری، مدیرکل کانون های تخصصی مساجد کشور، عصر امروز (21 آذر) در جمع پرسنل دبیرخانه امور مساجد استان کردستان گفت: هیچ سازمان موفق نمی شود مگر اینکه در درون خود توان شناسایی نقاط ضعف و قدرت خود را داشته باشد و بتواند خودش را اصلاح کند.
 

وی ادامه داد: اگر با تعمق به مسئله نظارت و ارزیابی نگاه کنیم به این نتیجه می رسیم که با نگاه هم افزایی سعی کنیم قابلیت های تکامل و تحول را باز تولید کنیم.


مدیرکل کانون های تخصصی مساجد کشور تصریح کرد: یکی از آسیب های جدی که بر فرهنگ اسلامی و در کشور ما نیز وجود دارد این است که توانایی بازتولید خودمان را نداریم و در کل باید بگوییم که باز تولید معارف را در زندگی خومان نتوانستیم تولید کنیم.

 

حجت الاسلام ملا نوری، با اشاره به اینکه بعضی افراد تغییر و تحول را در تعویض افراد می بینند، اظهار داشت: تغییر و تحول فی النفسه اشکال ندارد ولی کلید تغییر و تحول در بهسازی روش و بهبود کیفیت است نه در تعویض افرادکه لازم است مسئولان این مهم را ارزیابی های خود مد نظر داشته باشند.


وی ادامه داد: اگر مسئولان ارزش یابی ها را با زمینه فکری نگاه کنند و از همدیگر کار یاد بگیرند و از تجارب همدیگر استفاده کنند به رشد و بقایی همدیگر کمک کرده اند.


مدیرکل کانون های تخصصی مساجد کشور، یکی از راهکارهای مقابله با تهاجم فرهنگی، برگرداندن مسجد به هویت اصلی خود و زنده کردن کارکردهای فراموش شده مسجد و در راس آن تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد ذکر کرد.

 

مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری نیز در ابتدای این نشست گزارشی از تعداد همکاران و نحوه فعالیت این دبیرخانه مسائل و مشکلات پیش رو را ارائه کرد.


گفتنی است، هیئت نظارت ستاد عالی مساجد کشور از امروز 21 آذر به مدت دو روزه با هدف بررسی فعالیت ها و عملکرد این دبیرخانه در سال 90 برحسب شاخص ها و ملاک های ارزیابی تعیین شده از سوی ستاد عالی میهمان استان کردستان هستند.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 90413

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha