مقابله با کرونا/ وقتی زنان سرپرست خانوار و معلولین هم پای کار می‌آیند

مقابله با کرونا ویروس و شکست دادن این مهمان ناخوانده نیازمند بسیج همگانی است و امروز زنان سرپرست خانوار و معلولین بهزیستی پای کار آمدند تا با همدلی و همکاری کرونا را شکست دهند.

خبرگزاری شبستان: اراک/ حکیمه پاکباز: در روزهای اخیر و با شیوع گسترده کرونا ویروس در کشور و استان مرکزی بانوان کارآفرین و خیرین و نیکوکاران، مهارت‌آموزان فنی‌وحرفه ای و دیگر اقشار جامعه با توجه به کمبودهای و به منظور کمک به هموطنان خود پای کار آمدند و به تولید ماسک‌های بهداشتی پرداختند.

 

نقش بانوان ایرانی همواره در همه عرصه‌ها پررنگ و تاثیرگذار بوده و هست، در دوران انقلاب و زمان جنگ بانوان ایرانی دوش به دوش رزمندگان اسلام در پشت جبهه‌های حق علیه باطل و جنگ نظامی مشارکت داشته و هرکس به اندازه توان خود به انجام اقداماتی برای کمک و خدمت‌رسانی به جامعه تلاش می‌کرد.

 

در شرایط کنونی و مبارزه با بیماری نیز همه بانوان ایرانی از پزشکان و پرستاران که در سنگر بیمارستانها و در خط مقدم مبارز با این ویروس تلاش می‌کنند گرفته تا بانوانی که به منظور رفع کمبودها به تهیه ماسک و لباس برای این عزیزان می‌پردازند پای کار آمدند تا دشمنی دیگر را شکست دهند.

 

امروز نیز شاهد حضور و مشارکت معلولین و زنان سرپرست خانوار در این عرصه هستیم که با آگاهی از نیاز جامعه و کمبود ماسک پای کار آمدند تا گرهای از مشکلات جامعه بگشایند.

جمعی از زنان سرپرست خانوار و معلولین شنوایی در شهرستان خمین به تولید ماسک پرداخته و برخود واجب دانستند که در شرایط بحرانی در صحنه حضور داشته باشند و در کنار دیگران به جامعه خدمت‌رسانی کنند.

 

این بانوان با فعالیت در کارگاه‌های تولیدی به تولید ماسک برای معلولین در مراکز نگهداری، کودکان کار و دیگر مددجویان  تحت پوشش بهزیستی می پردازند.

 

* تهیه روزانه 400 ماسک توسط زنان سرپرست خانوار و معلولین خمینی

مدیر کل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به اینکه جمعی از زنان سرپرست خانوار و معلولین در شهرستان خمین در پی شیوع ویروس کرونا پای کار آمده و  روزانه 400 عدد ماسک تولید می کنند، افزود: مهمترین دغدغه امروز در بین مردم تهیه ماسک‌های بهداشتی است که در این راستا برای کمک به روند کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا ویروس معلولین تحت پوشش اداره بهزیستی شهرستان خمین اقدام به تولید ماسک‌های بهداشتی یکبار مصرف کردند.

 

«زهرا امینی» هدف از راه اندازی این کارگاه را رفع نیاز مردم شهرستان برای تهیه ماسک دانست و افزود: علاوه بر این توانایی مددجویان در این مقطع زمانی نشان داده می شود. 

وی با اشاره به اینکه امروز در استان و حتی کشور دچار کمبود ماسک هستیم، ادامه داد:  این نهاد تلاش کرد تا از ظرفیت کارگاه‌ها و طرح‌های خوداشتغالی مددجویان برای تامین و تهیه ماسک استفاده کند.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه تعداد 7 نفر از بانوان تحت پوشش بهزیستی که معلول شنوایی و زن سرپرست خانوار  هستند با چکاپ کامل پزشکی و کارت سلامت دراین کارگاه کار مشغول به فعالیت هستند، گفت: این کارگاه مجوز معاونت غذا و داروی علوم پزشکی و سیب سلامت نیز دارد و با رعایت نکات بهداشتی و ضد عفونی روزانه فعالیت می کنند.

 

امینی خاطر نشان کرد: این ماسک‌ها به صورت سه لایه و لایه نانو توسط خیاط های مرکز شبانه روزی ثامن الحجج دوخته و با کمک و مساعدت خیرین و پس از ضد عفونی، بسته بندی و جهت استفاده معلولین در مراکز نگهداری و مددجویان  تحت پوشش بهزیستی عرضه می شود.

 

مدیر کل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به اینکه مجریان طرح‌های اشتغال و خودکفایی دارای قابلیت‌های بسیار هستند، بیان کرد: تولید ماسک در این شهرستان  یکی از قابلیت‌های ارزنده مددجویان در عرصه توانمندسازی است.

 

* کمک به افراد در شرایط بحران وظیفه ما است

بانوی سرپرست خانوار که در این کارگاه مشغول به کار بود، گفت: کمک به افراد جامعه و همدلی و همراهی با یکدیگر، در شرایط بحران وظیفه همه است و ما نیز در حد توان در این راستا تلاش می کنیم.

 

وی با بیان اینکه بانوان سرپرست خانوار توانمندی های زیادی دارند، افزود: امید است این فعالیت ما بتواند کمکی به افراد جامعه در این شرایط حساس و بحرانی باشد.

 

بانوی جوانی که معلول شنوایی و در این کارگاه مشغول به کار بود نیز گفت: من در این فعالیت اجتماعی شرکت کردم تا اولا کمکی به معلولین و نیازمندان بهزیستی و دیگر اقشار جامعه کرده باشم و اینکه ثابت کنم که معلولیت محدودیت نیست و معلولان می تواند در همه عرصه ها فعالیت کنند.

 

وی اضافه کرد: ما ادامه دهنده راه مادران و زنان ایرانی در دوران انقلاب و جنگ تحمیلی هستیم که با عشق و ایثار در پشت جبهه های حق علیه باطل فعالیت داشتند و مایحتاج مورد نیاز جبهه ها را تهیه می کردند.

 

این بانوی جوان اراکی گفت: امروز جبهه ما بیمارستان ها است و پشت جبهه نیز کارگاه های تولیدی که با تهیه ماسک ها و لباس مناسب برای رزمندگان بهداشت و سلامت این عزیزان را به ارمغان آوریم. 

 

* با تهیه ماسک گامی مثبت در جهت حفظ سلامت مردم بر داشتیم

بانوی دیگری که در این کارگاه مشغول به کار بود گفت: این حداقل کاری است که ما می توانیم برای هموطنانمان انجام دهیم و با تهیه این ماسک ها گامی مثبت در جهت حفظ سلامت این عزیزان برداریم.

 

وی افزود: امید است با همکاری و مشارکت گسترده اقشار مختلف جامعه و رعایت بهداشت فردی و عمومی از این بحران عبور کرده و سالی سرشار از شادی، سلامت و سعادت را آغاز کنیم.

 

 

کد خبر 904939

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha