برگزاری مجازی جشنواره حدیث ارتش

سرهنگ میدانی با اشاره به تغییر رویکرد در برگزاری هشتمین جشنواره حدیث ارتش گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا این مسابقات به صورت مجازی برگزار می شود و شاهد حضور بیش از ۶۰ هزار نفر در این دوره از مسابقات هستیم.

خبرگزاری شبستان _گروه سیاسی _ فرزانه تهجا: شیوع ناگهانی ویروس کرونا در کشور موجب تغییرات زیادی در زندگی روزمره و حتی رویکرد نهادها و سازمانهای مختلف در برگزاری برنامه ها برجای گذاشت تا جایی که مسابقات  حدیث ارتش نیز از این تغییرات به دور نبوده و هشتمین مسابقات قران و حدیث ارتش با تغییراتی مواجه شد که در همین ارتباط گفتگویی با سرهنگ «مهدی میدانی» رئیس مرکز قرآن، عترت و نماز ارتش به شرح زیر ارایه می شود؟

 

هشتمین مسابقه جشنواره حدیث ارتش با توجه به شیوع ویروس کرونا چه تغییراتی دارد؟

هشتمین جشنواره حدیث ارتش با توجه به شیوع ویروس کرونا تغییراتی در برگزاری دارد و همان گونه که در خبرهای گذشته عنوان شد، این جشنواره برای گروه سنی زیر 15 سال و پیش دبستانی، کلاس های اول، دوم، سوم، چهارم، پنجم و ششم و در بخشی دیگر برای نیمه اول متوسطه را دربر می گیرد که کتاب های مخصوص آنها با مضامین متفاوت برای هر گروه سنی منتشر شد.

 

هشتمین جشنواره حدیث ارتش برای چه مقاطع سنی برگزار می شود؟

این مسابقه اولین مسابقه حدیث برای گروه سنی زیر ۱۵ سال است و برای پیش دبستانی 14 حدیث در نظر گفته شد و این احادیث با تسهیل گری بسیار به شکلی شیوا برای این گروه سنی بیان شده است. این کتاب ها منتشر و در اختیار علاقه مندان قرار گرفت و علاوه بر آن در کانال های ارتش در فضای مجازی که به این منظور در ارتش راه اندازی شد نیز در اختیار علاقه مندان قرار گرفت. این احادیث به شکل فایل ورد و پی دی اف در اختیار افراد قرار گرفت و همین طور فایل صوتی احادیث نیز منتشر شد.

 

کتابهای احادیث از چه طریقی در اختیار یگان ها قرار گرفت؟

این کتاب ها از طریق یگان های مربوطه در اختیار خانواده ها قرار گرفت، ما از خانواده ها درخواست کردیم تا این کتاب ها را برای کودکان تشریح کنند و جشنواره حدیث تمهیداتی را برای این موضوع در نظر گرفت که در این مرحله با شیوع ویروس منحوس کرونا مواجه شدیم که باید تغییر رویکردی در این زمینه اجرا کرد.

 

در جلساتی که با مدیران برگزار شد، دستور داده شد در تمامی یگان های ارتش جمهوری اسلامی اقدام به ایجاد کانال یا گروه قرآنی در ایتا شود و خانواده ها شروع به حفظ احادیث و ارایه آن در این کانال ها اقدام کردند. منتخب احادیثی که در کانال های قرآنی یگان ها منعکس می شود، بر روی کانال های اصلی مدیران ادارات دارالقرآن قرار می گیرد و مدیران قرآنی ارزیابی خود را از این موضوع عنوان می کردند.

 

چند کانال در فضای مجازی با توجه به تغییر رویکرد برگزاری جشنواره از سوی ارتش برای ارزیابی شرکت کنندگان راه اندازی شد؟

در سازمان عقیدتی سیاسی نیز دو کانال مصباح قرآن و مصباح حدیث راه اندازی شد تا مدیران قرآنی و مسئولان ادارات عقیدتی سیاسی منتخب احادیث رسیده را ارزیابی کنند. رقابت تنگاتنگی ایجاد شد و علاقه مندان از فرصت ایجاد شده برای حضور در منزل استفاده می کنند.

 

تک تک احادیث به شکل پی دی اف و فایل صوتی در سایت ارتش بارگزاری شده است و از تمام توانمندی خود برای اطلاع رسانی در بنرها و پوسترها، نامه ها و کتاب ها استفاده کردیم و این رویکرد تغییر کرد و در فضای مجازی فایل های احادیث دریافت می شود و نفرات برتر مورد تقدیر قرار می گیرند و این روند ادامه دارد تا اینکه ویروس کرونا به لطف خداوند و قرآن و دعای مردم و عنایت اهل بیت از این کشور دور شود.

 

 

آیا بعد از پاک شدن فضای کشور از ویروس منحوس کرونا جشنواره نهایی برگزار می شود؟

پس از آرام شدن اوضاع و برگشتن امور به روال عادی گذشته جشنواره حدیث در سازمان عقیدتی سیاسی که قرار بود در هفته ارتش برگزار شود که این موضوع با تاخیر مواجه شد و انشاءالله بعد از ماه مبارک رمضان برگزار می شود و امیدواریم تا آن زمان موضوع ویروس کرونا در کشور حل شده و جشنواره نهایی برگزار شود.تمامی کسانی که از طریق فضای مجازی در این جشنواره شرکت می کنند جوایزی را دریافت می کنند.

 

 

این جشنواره به صورت سلسله وار از طریق تمامی یگان ها در دوردست ترین مناطق کشور با راهبری مدیران قرآنی و مسئولان عقیدتی سیاسی به شکل مجازی برای خانواده ها برگزار می شود و هدایای آنها با در نظر گرفتن تمهیدات لازم برای آنها اهدا می شود و هشتمین جشنواره نهایی ارتش برای زیر 15 سال (اولین جشنواره حدیث برای چهار مقطع) به صورت منسجم با کمیت و کیفیت منحصر به فرد در کشور برگزار می شود.

 

علاقمندان برای شرکت در این جشنواره با توجه به تغییر رویکرد در برگزاری چگونه در این مسابقه حدیث شرکت می کنند؟

علاقه مندان و شرکت کنندگان برای این مسابقه مجازی ارزیابی و راستی آزمایی می شود مدیران قرآنی پس از چندین سال برگزاری جشنواره ها و مسابقات به بلوغ کامل و قابل قبولی دست یافتند و امروز می توانند با توجه به شرایط خاص در کشور انعطاف لازم در برگزاری مسابقه را داشته باشند. قبلا مسابقه به صورت حضوری بوده و خانواده ها احادیث را در منزل حفظ کرده و خانواده ها فیلم این حدیث را برای ما ضبط کرده و در قالب فیلم کوتاه برای ما ارسال می کنند و ما با توجه به تسلط افراد در نحوه ارایه احادیث و ترجمه و فهم آن نفرات برتر را انتخاب می کنیم. این موضوع سلسله وار از یگان های کوچک تر آغاز شده و سپس در ادارات و سپس در جشنواره نهایی ارزیابی می شود.

 

میزان سهمیه یگانهای ارتش در این جشنواره را توضیح دهید؟

سهمیه نهایی هر اداره را خود آنها انتخاب می کنند و در نهایت ما از آنها تقدیر می کنیم.

 

آمار شرکت کنندگان  در هشتمین جشنواره ارتش بفرمایید؟

این مسابقه با استقبال بی نظیر شرکت کنندگان مواجه شده است و تاکنون بیش از 50 هزار کلیپ از نیروی زمینی، هوایی و پدافند به مراکز قرآنی ارسال شده است. پیش بینی می کنیم در این جشنواره بیش از 60 هزار نفر شرکت کننده حضور داشته باشد و با توجه به تغییر روند برگزاری مسابقه شاهد رشد بی نظیر شرکت کنندگان در این مسابقه هستیم.

 

آیا برگزاری این مسابقه به شکل مجازی با توجه به شیوع ویروس کرونا تهدید بوده است؟

برگزاری مسابقه به شکل مجازی مزایای بسیاری داشت در دوره های گذشته شرکت کنندگان برای حضور در این مسابقه باید از شهر خود به مرکز استان می آمدند و در مسیر رفت و آمد قرار می گرفتند. ما موضوع کرونا را که برخی تهدید می دانند به فرصت تبدیل کردیم و همان طور که دفاع مقدس را که به فرموده امام (ره) الطاف خفیه ای را در بر داشت، توانستیم این تهدید را نیز به فرصت تبدیل کنیم و یکی از این فرصت ها این بود که توانستیم احادیث اهل بیت را در قالب فضای مجازی منتشر کنیم./

 

 

 

 

کد خبر 906631

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha