اقدامات جهادی کانون مساجد حضرت زینب (س) رامهرمز در مقابله با کرونا

عباسی از فعالیت کانون مساجد حضرت زینب (س) رامهرمز در مقابله با شیوع ویروس کرونا خبر داد و گفت: در این راستا اقدامات جهادی خوبی با حضور اعضای کانون صورت گرفته است.

«فرهاد عباسی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، در خصوص فعالیت‌های کانون حضرت زینب (س) رامهرمز اظهار کرد: این کانون سال 90 تاسیس شده و اکنون بالغ بر 640 عضو دارد و 240 نیروی جهادی نیز با این کانون همکاری می‌کنند و از کانون‌های مساجد فعال در سطح شهرستان و استان هستیم.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری مسجد حضرت زینب (س) رامهرمز در خصوص فعالیت این کانون در مقابله با ویروس کرونا تصریح کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا، بنا به ضرورتی که ایجاد شد، در کانون حضرت زینب (س) اقدام به ایجاد گروه‌های جهادی کردیم.

 

وی با بیان اینکه در این راستا با 16 دستگاه تراکتور در 6 مرحله اقدام به گندزدایی در سطح شهرستان کردیم افزود: با همکاری شهرداری رامهرمز مواد ژاول را از پتروشیمی ماهشهر خریداری و در شهرداری دپو کردیم و به وسیله ماشین آتشنشانی به تراکتورها انتقال دادیم و تمام سطح شهر را از ساعت 10 شب تا 6 صبح در 6 مرحله با کمک 240 نیروی جهادی گندزدایی و ضدعفونی کردیم.

 

عباسی اضافه کرد: در مرحله دوم بنا بر نیاز مبرم به خون در بیمارستان‌ها، با اعلام فراخوانی قریب به 40 نفر از نیروهای کانون در حرکتی جهادی اقدام به اهدای خون کردند و با توجه به اینکه در رامهرمز سازمان انتقال خون وجود ندارد یک روز برای این منظور در نظر گرفته شد و با نظارت مرکز بهداشت و بیمارستان امام رامهرمز، خون‌ها را به سازمان انتقال خون استان تحویل دادیم.

 

وی با بیان اینکه همچنین با توجه به ضرورت تهیه ماسک جهت جلوگیری از انتقال ویروس کرونا، با همکاری بانوان کانون اقدام به دوخت بیش از 6 هزار ماسک کردیم اذعان داشت: علاوه بر آن قریب به پنج هزار بسته بهداشتی شامل مایع ضدعفونی و شستشوی صورت و دست و سطوح، الکل 70 درصد، 2 دستکش، ماسک، سه پد الکلی و پنبه تهیه و میان ادارات توزیع شد.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری مسجد حضرت زینب (س) رامهرمز با اشاره به اینکه این کانون در سیل سال گذشته نیز به مدت 27 روز در مناطق سیل‌زده خدمات‌رسانی کرد ادامه داد: در این راستا با حضور در شهرستان‌های کارون، شادگان، سوسنگرد، پلدختر، اهواز، شوش، شوشتر و حمیدیه اقدام به خدمات‌رسانی کردیم و اقداماتی را از قبیل اهدای پتو، آب معدنی، کنسرو، بیل، چکمه، 2 کامیون آذوقه و مواد غذایی بسته‌بندی شده، بسته‌های بهداشتی و ... ارائه دادیم.

 

وی به دیگر اقدامات کانون اشاره کرد و یاد آور شد: در ماه سه الی چهار روز معمولا در روزهای جمعه، با همکاری اعضای کانون و گروه‌های جهادی با آسیب‌شناسی مناطق محروم، اقدام به ترمیم منازل و مناطق آسیب‌دیده می‌کنیم که از جمله این فعالیت‌ها احداث سرویس بهداشتی، ترمیم دیوار مدرسه، ترمیم کف منازل، تیرچه و بلوک، ایزوگام، کارهای تاسیساتی همچون لوله‌کشی آب، برق و گاز منازل و ... است.

 

عباسی تهیه ویلچر، جهیزیه، لباس شب عید و فصول مختلف، اعزام اکیپ‌های تیم‌های پزشکی متخصص به مناطق محروم و ... را از دیگر اقداماتی دانست که توسط کانون انجام می‌شود و عنوان کرد: اعلام آمادگی کردیم که هر کجا نیاز به کمک باشد، همه اعضای کانون و نیروهای جهادی برای خدمات‌رسانی آماده هستند؛ حتی برای کفن و دفن فوت‌شدگان ناشی از کرونا هم حاضر به همکاری هستیم.

 

وی به فعالیت‌های کانون در حوزه فرهنگی و آموزشی اشاره کرد و گفت: در این بخش نیز کلاس‌های آموزشی به ویژه در حوزه قرآن و نماز برگزار می‌شود و تاکنون چند حافظ قرآن را تربیت کردیم ولی در کنار این آموزش‌ها باید اقدامات تشویقی و اردویی نیز در نظر گرفته شود که نیاز است مسئولان به این امر توجه کنند و کمک‌هایی را برای این موضوع اختصاص دهند.

 

کد خبر 908795

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha