تنگنای کرونا و دست های برافراشته به سوی آسمان

کرونا موجب شده است مردم با دعا کردن برای یکدیگر به هم آرامش و تسلی خاطر بدهند. به یکدیگر پیام های معنوی و دینی ارسال می کنند تا از این طریق ابراز همدلی کنند، این تنها در ایران نیست نجواهای مردم دنیا هم با خدا بیشتر شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، سردمداران دنیا از مردم می خواهند دست به دعا بردارند برای رفع بلای ویروس کرونا که به چشم دیده نمی شود اما به شدت جهانیان را درگیر و دچار مشکل کرده است. این روزها تنها دعای اکثر مردم دنیا داشتن سلامتی و حفظ جان از شر ویروس کرونا است.

 

مردم ایران هم که از اسفند ماه سال 98 درگیر شیوع این بیماری شدند، متفاوت ترین سال نو را تجربه کردند وبسیاری سعی کردند امسال دید و بازدید را انجام ندهند تا از جان خود و عزیزانشان مراقبت کنند. استرس و اضطراب در مردم بالا است از همین رو این روز ها معنویت در پیام های مردم به یکدیگر و در شبکه های اجتماعی بیشتر شده است.

 

 مردم با دعا کردن  برای یکدیگر به هم آرامش و تسلی خاطر می دهند. به یکدیگر پیام های معنوی و دینی ارسال می کنند. با دعا و خواندن قرآن به دنبال آرامش هستند.  این تنها در ایران نیست در دنیا هم  مادیات کمرنگ تر شده است و نجواهای مردم دنیا با خدا بیشتر شده است. چون این نجوا ها است که در این وضعیت به تن آدمی آرامش هدیه می دهد.

 

مردم ایتالیا با سجده با خداوند نجوا می کنند و این فیلم در شبکه های اجتماعی بسیار بازنشر شد. پاپ خواستار دعای جهانی به منظور توقف ویروس کرونا می شود و حتی صهیونیست ها هم برای شکست کرونا دست به دعا می شود.

 

ویروس کرونا نشان داد که این بیماری دارا و ندار، زر و زور را نمی شناسد،  همه انسان ها در مقابل این بیماری ضعیف و  ناتوان هستند و تنها خداوند عالم، قادر، مطلق ومقتدر است.

 

 از این رو آنچه رنگ باخت مادیات و آنچه در میان مردم هر روز پررنگ تر می شود معنویات است.

 

در همین ارتباط، «مجید ابهری» مختصص علوم رفتاری به خبرنگار شبستان می گوید:انسان همواره به خداوند محتاج و در سختی ها محتاج تر است. برخی از ما به خاطر قدرت سیاسی یا اقتصادی یا فراموش کاری گاهی از یاد می بریم که خالق قدرتمند جهان است که دقایق زندگی ما را اداره می کند. بدون توجه به جایگاه ما انسان ها، در هر درجه ای که باشیم خداوند برتر از ماست و باید در همه احوال دست دعا به درگاه او دراز کنیم.

 

انسان طغیانگر است

او با اشاره به آیه ای از قرآن کریم ادامه می دهد: در آیه شریفه ای از قرآن نیز آمده است« إِنَّ الاْءِنسَانَ لَیطْغَی أَن رَآهُ اسْتَغْنَیبرخی» یقینا انسان طغیانگر است. وقتی که خود را بی نیاز ببیند. این بی نیازی به خاطر قدرت سیاسی یا اقتصادی است. گاهی مدل اتومبیل یا وسعت خانه ما را از قدرت اصلی جهان یعنی پروردگار دور می کند.

 

ابهری بیان می کند: یا گاهی ما انسان ها از همه جا گله مند هستیم و ناشکری بخشی از زندگی ماست. چرا درآمد ما کم است و خانه مان کوچک است. رسول خدا(ص)فرمود: «ارزش دو نعمت از نظر مردم پوشيده است: امنيت و تندرستي.»

 

دو نعمت همیشه برای ما مجهول است

او ادامه می گوید: دو نعمت همیشه برای ما مجهول است یکی «سلامتی» و دیگری «امنیت» است. در دوران جنگ تحمیلی ارزش امنیت را دانستیم. همچنین با نزدیک شدن داعش به مرزهای کشورمان. امروز هم با ویروس کوچکی که وارد زندگی ما شده و سلامت ما را تهدید می کند اهمیت آن را دریافته ایم. برخی ها در اوج این بیماری دست از بازیگوشی نکشیده اند و جان خود و دیگران را به خطر انداخته اند. انسان در اوج گرفتاری به یاد خداوند می افتد.

 

نیاز به دعا باید در همه زمان ها با ما باشد

این متخصص علوم رفتاری تاکید می کند:بسیاری از روسای جمهوری  در دنیا از مردم خواسته اند که دست به دعا بردارند. برخی کشورها هم مردم در صفوف نمازهای مسلمانان وارد شده و دعا می کنند. این نیاز به دعا باید در همه زمان ها با ما باشد.

 

با یاری خداوند کرونا را شکست می دهیم

ابهری ضمن یاد آوری تاکید می کند: از چند روز پیش شعار دادند که «کرونا را شکست می دهیم». من می گویم مگر ما که هستیم که کرونا را شکست دهیم. تکنولوژی باعث شده که ما قدرت بزرگ خدا را فراموش کنیم. باید شعار دهیم که ما با «یاری خداوند کرونا را شکست می دهیم». این شعار در رسانه ملی اصلاح شده و اینگونه شده که ما با مدد الهی کرونا را شکست می دهیم.اکنون دریافته اند که هیچ چیز انسان را از مرگ و بیماری حفظ نمی کند، جزلطف الهی.

 

 

به هر روی، درست است ویروس کرونا مشکلات زیادی را برای مردم ایران و دنیا به وجود آورده است اما شیوع این ویروس تلنگری برای جامعه بشریت است تا بدانند و آگاه باشند، آدمی با تمام پیشرفت ها، با تمام قدرت و زر و زور باز هم در مقابل قدرت الهی ناتوان است. باید آدمی همواره یاد خدا در دلش زنده نگهدارد همواره در حال نجوا با پرودگار باشد و تنها در شرایط سختی به یاد خدا نیفتد.

کد خبر 910490

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha