به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، مجید کیانپور در جمع شهرداران خراسان جنوبی محدوده سکونت گاه های غیر رسمی در شهرهای بالای 50 هزار نفر را 44 هزار هکتار اعلام کرد و افزود: نوسازی و بهسازی شهری باید با تعامل شهرداری ها و وزارت راه و شهرسای و با سرمایه گذاری بخش خصوصی به سر انجام برسد.
وی با اشاره به اینکه در قانون بیش از 320 وظیفه برای شهرداری ها تعریف شده است، بیان کرد: یکی از وظایف شهرداری ها بهسازی و نوسازی بافت های شهری است.
وی با بیان اینکه در نوسازی بافت های فرسوده سه مولفه باید همکاری و تعامل لازم را داشته باشند، ادامه داد: وزارت راه، شهرداری ها و مردم باید بسترسازی لازم را برای نوسازی این بافته با استفاده از تسهیلات ارزان قیمت انجام دهند.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی کشور با اشاره به اینکه دولت در ارائه تسهیلات ارزان قیمت برای نوسازی بافت های فرسوده محدودیتی ندارد، تصریح کرد: همچنین به ساکنان بافت های فرسوده که اقدام به نوسازی کنند کمک ودیعه اسکان موقت پرداخت می کنیم.
کیان پور بیان داشت: در همین راستا حداقل دو پلاک مسکونی را تجمیع و به ازای هر واحد مسکونی برای شهر تهران 12 میلیون تومان، کلانشهرها هشت میلیون تومان، مراکز استان ها هفت میلیون تومان و سایر شهرها چهار میلیون تومان تسهیلات قرضالحسنه در طول دوران ساخت پرداخت می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به اینکه در هر شهر شهرداریها مجوز نوسازی و نوسازی بافتهای فرسوده را صادر می کنند متقاضیان به شرکت های عمران مسکن سازان در هر شهر مراجعه کنند.
کیان پور با اشاره به اینکه متقاضیان برای دریافت تسهیلات به بانکهای سپه، ملی و صادرات به عنوان بانکهای عامل معرفی می شوند، گفت: تسهیلات بافتهای فرسوده به ازای هر واحد صنعتی 25 میلیون تومان و غیرصنعتی 20 میلیون تومان است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه این تسهیلات با نرخ سود 12 درصد در دوران فروش اقساطی و در دوران مشارکت 11درصد است، اظهارداشت: چنانچه این افراد بخواهند از تسهیلات اعتباری مسکن مهر نیز استفاده کنند، می توانند به بانک مسکن معرفی شوند و افراد واجد شرایط را در مرحله سومی که تسهیلات پرداخت می شود، معرفی کنند.
پایان پیام/
نظر شما