به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، مدیران مسئول کانون های مساجد کرمان در نشستی با معاون مالی اداری و امور استان های ستاد عالی با ارائه گوشه ای از موانع و مشکلاتی که در پیشبرد اهداف کانون های مساجد وجود دارد بر ضرورت اتخاذ سیاست هایی از جانب ستاد عالی برای استمرار حضور جوانان در مساجد تأکید کردند.
مدیران مسئول با بیان اینکه استقبال جوانان به کانون های مساجد رو به رشد است اما باید برای نگه داشتن آنان در کانون ها چاره اندیشی کرد، خواستار ارائه خدمات بیشتر به ویژه در بخش های حمایتی از سوی ستادعالی کانون های مساجد شدند.
نبود فضای مناسب کتابخانه ای در بعضی از کانون ها، نداشتن هویت حقوقی، موازی کاری میان فعالیت های نهادهای فعال در مسجد مانند بسیج، کانون های مساجد و... از دیگر مواردی بود که مدیران کانون ها به آن اشاره کردند.
عدم تخصیص هر گونه هزینه ای برای جذب کتابدار در کتابخانه های مساجد از دیگر مواردی بود که اکثر مدیران مسئول بر آن اتفاق نظر داشتند و این امر را باعث نبود کتابدار ثابت برای کتابخانه ها عنوان کردند.
تعدادی از مدیران کانونها هم به مهمترین فعالیت های خود اشاره کردند و در ادامه یکی از مدیران مسئول پیشنهاداتی از جمله ایجاد صندوق قرض الحسنه در کانونها، در نظر گرفتن هویت حقوقی برای کانونها با هدف ایجاد تفاهم نامه میان کانونها و دستگاه های دولتی و... ارائه کرد.
معاون مالی اداری و امور استان های ستاد عالی کانونهای مساجد کشور هم در جمع بندی این نشست، وظیفه ذاتی ستاد عالی را تأسیس کانون و حمایت نسبی برای راه اندازی آن عنوان کرد و گفت: ستاد عالی برای برنامه های خود تنها از فصل پنجم وزارت ارشاد کمک می گیرد و هیچگونه بودجه عمرانی و یا بودجه دیگری ندارد.
عبدالحسین آل محمد افزود: بر همین اساس برای تأمین هزینه های لازم برای اجرای برنامه های کانون باید از طریق جذب مشارکت های مردمی و تفاهم نامه با استانداران اقدام کرد و لذا از هر گونه نگاه دولتی در این امر اجتناب کرد.
مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان کرمان هم در پاسخ به سئوالاتی در خصوص کافی نبودن رقم تخصیص یافته به هر کانون برای برنامه های آن، افزود: دبیرخانه تنها بر اساس اعتبارات ستاد عالی که سهم هر کانون را مشخص می کند توانایی حمایت دارد.
پایان پیام/
نظر شما