به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «ناهید جعفری» شامگاه امروز(پنجشنبه 14 فروردین) در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه فاصله اجتماعی همچنان باید در جامعه ادامه داشته باشد، اظهار کرد: گرچه محدودیت اجتماعی تا 20 فروردین در نظر گرفته شده اما اگر همراهی مردم وجود نداشته نباشد ممکن است این تاریخ مجدد تمدید شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان قطع زنجیره کرونا را منوط به همکاری مردم برشمرد و ادامه داد: مردم اهمیت موضوع را باید درک کنند و اقدامات ستاد مقابله با کرونا تنها برای سلامتی افراد جامعه است.
جعفری گفت: هر یک از افراد جامعه در صورت عدم رعایت مسائل پیشگیرانه ممکن است روزی جزو بیماران کرونایی باشد که به بیمارستان مراجعه می کنند.
وی افزود: پنچ روز طول می کشد تا ویروس کرونا قدرت سرایت پیدا کند و هر فردی می تواند پنج روز تا دو هفته ناقل ویروس کرونا باشد و پس از این مدت علائم بیماری کووید۱۹ در آن بروز کند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان ابراز داشت: همه بیماران مبتلا به کووید۱۹ بدحال نیستند و تصور نکنیم کسانی که در خیابان راه می روند و علائم نسبی دارند به کرونا مبتلا نشدند و ممکن هر فردی که با آن در خیابان و مهمانی روبه رو می شویم کرونا داشته باشد.
جعفری یادآور شد: در حال حاضر بار مراکز درمانی استان کمتر از اواسط اسفند است ولی بیماران خفیف تری داریم که در منازل استراحت می کنند.
وی گفت: بیماران مبتلا به کووید 19 که بهبود پیدا می کنند در منازل قرنطینه می شوند و هنوز هم می توانند ویروس را منتقل کنند و روزانه همکاران ما تماس می گیرند و حال بیمار و اطرافیان آن را جویا می شوند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان متذکر شد: ایزوله بیمار کووید 19 در منازل سخت است و اطرافیان آنها در خطر ابتلا قرار دارند.
جعفری خاطرنشان کرد: برخی از مردم بیماری و علائم خود را مخفی می کنند و باید با بیماران کرونایی درست برخورد کنیم و از چسباندن انگ اجتماعی به این بیماران پرهیز شود.
وی افزود: کرونا راه آنفولانزا را می رود و احتمال دارد این ویروس مثل آنفولانزا باشد و در جوامع بومی شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان متذکر شد: از مردم درخواست داریم تذکرات را جدی بگیرند چرا که ممکن است با حضور در جامعه برای خود و افراد خانواده مخاطره ایجاد کنند.
نظر شما