«رضا یکه خانی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند با بیان اینکه شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) از ۱۶ فروردین ماه برای تمام دانش آموزان فرآیند آموزش دروس را آغاز میکند، گفت: فرایند ورود به شبکه شاد طی سه مرحله از سوی مدیر مدرسه، معلمان و دانش آموزان باید صورت گیرد.
معاون آموزش متوسطه اداره كل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: همه اعضای مدرسه و دانش آموزان جهت استفاده از سامانه باید یکی از نرمافزارهای داخلی سروش، آی گپ، بله، گپ و روبیکا را که توسط مدیر انتخاب میشود در تلفن همراه یا رایانه نصب کنند.
وی با بیان اینکه کلاسهای درس مجازی مشابه کلاس حقیقی است و حضور و غیاب دانش آموزان انجام می شود، افزود: گروههای کلاسی از قبل در پیامرسان انتخابی توسط مدیر مدرسه شکل گرفته و همه دانش آموزان یک کلاس در آن گروه عضو هستند.
یکه خانی در خصوص نحوه استفاده از شبکه آموزشی شاد، ادامه داد: معلمان و والدین با ورود به سایت shad.medu.ir بایستی کد ملی خود را وارد و اطلاعات مربوط به سری و سریال شناسنامه و تاریخ تولد را وارد فیلد مربوطه پر کنند و سپس به گروه کلاس من وارد شوند.
به گفته وی برنامه تشکیل کلاسهای درس و آموزش دانش آموزان هر مدرسه مطابق با همان برنامه درسی سال تحصیلی جاری ادامه می یابد اما کلاس های فضای مجازی با زمان بندی کوتاهتری از زمان کلاس های حقیقی برگزار خواهد شد.
معاون آموزش متوسطه اداره كل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه برای استفاده دانش آموزان از شبکه اجتماعی (شاد) زیرساخت های لازم توسط آموزش و پرورش برای همه دانش آموزان مهیا شده است، افزود: البته یا شیوع ویروس کرونا، آموزش مجازی از روزهای آغارین اسفندماه آغاز شده و معلمان در فضای مجازی و یا به صورت تلفنی، آموزش دروس را انجام میدهند.
وی یادآور شد: برخی از معلمان و یا دانش آموزان به گوشی هوشمند یا تبلت دسترسی ندارند که در حال حاضر بودجهای برای تهیه این اقلام در اختیار نیست و نیاز است در این زمینه چاره اندیشی شود و خیران برای تامین تجهیزات آموزشی ورود پیدا کنند.
نظر شما