سارا حقی کارشناس فرهنگی بانوان تبلیغات اسلامی اردبیل، با اعلام این خبر گفـت: در دهه دوم ماه محرم که بعنوان ایام رسالت و تبلیغ فلسفه قیام ابا عبدالله الحسین (ع) با خطبه های رسای حضرت زینب (س) معرفی شده است، مراسم گرامیداشت این ایام ویژه بانوان در اردبیل برگزار می شود.
وی به اهمیت تبیین نقش حضرت زینب (س) در تثبیت حقایق عاشورا اشاره کرد و گفت: معرفی الگوهای برتر انسانیت در تاریخ اسلام عامل مهمی در تبلیغ اصول و مکارم اخلاقی بزرگان دینی و نیز شناساندن ارزش های اسلامی در بین مردم است که در این میان حضرت زینب (س) بعنوان سرمشق و الگوی صبر و پایداری و دفاع از حریم ولایت باید در بین مردم علی الخصوص بانوان معرفی شود.
وی به موضوعات این مراسم اشاره کرد و گفت: نقش زنان در تربیت دینی خانواده و جامعه، تفسیر خطبه حضرت زینب (س)، نقش زنان در واقعه عاشورا و عوامل مهم در تحکیم بنیان خانواده با تکیه بر تعالیم دینی و.... از جمله موضوعات مهم در این مراسم میباشد که با سخنرانی اساتید حوزوی، مبلغات و بانوان فرهیخته طی تعامل با هیئات مذهبی و مدارس دخترانه برگزار می شود.
* * *
گفتمان دینی با عنوان « پیام عاشورا» در پارس آباد برگزار شد.
حجت الاسلام مصطفی ملکی از روحانیون شهرستان در جلسه گفتمان پیام عاشورا اصلی ترین پیام عاشورا را دفاع از ولایت و ارزش های انسانی دانست و افزود: ولایت ستون اصلی خیمه اسلام است و در زمان کنونی که دشمن این ستون را نشانه رفته است وظیفه ما این است که در دفاع از حریم ولایت و ارزشهای انسانی تلاش کنیم.
وی تصریح کرد: عاشورا تابلو دین داری، مردانگی، خداباوری، خودباوری، ولایت مداری و رویش مجدد برای احیای خود باوری است و تاسوعا و عاشورای حسینی نقطه عطف قیام عاشوراست و همه زیبایی های این قیام در روز تاسوعا و عاشورا رقم خورده که یادآور تجدید بیعت شیعیان با حسین بن علی (ع) است.
ملکی گفت حضرت زینب (س) بانوی بزرگوار اسلام توانست با رفتارش در واقعه کربلا اثرگذار و پیام رسان قیام امام حسین (ع) باشد.
* * *
گفتمان دینی فلسفه نماز به همت اداره تبلیغات اسلامی نیر، در این شهرستان برگزار شد.
زهرا شاهدی از مبلغات منطقه در این گفتمان با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ نماز در جامعه علی الخصوص مدارس گفت: احکام دین اسلام، با تمام جزئیات خود، دستورهایى هستند که خداوند براى بندگان مؤمن خود مقرر کرده است. از اینرو، انجام دادن این احکام، وظیفه حتمى و قطعى مسلمانان است و انسان مؤمن کسى است که دستورات خداوند را، بدون چون و چرا انجام دهد، و درباره آنها دچار هیچگونه شک و تردیدى نشود و هیچگونه دلیل و برهانى نخواهد.
وی یاد خدا را اساس فلسفه نماز عنوان کرد و گفت: نماز وسیله ی شستشوی انسان از گناهان و زمینه مغفرت و آمرزش الهی است چرا که خواه ناخواه نماز انسان را دعوت به توبه و اصلاح گذشته می کند و روح انضباط را در انسان تقویت می کند در حقیقت نماز برگ عبور افراد در جهان آخرت است که انسان باید برای آخرت خود توشه ای ذخیره کند.
شاهدی به برخی از آثار روحی و جسمی نماز در انسان اشاره کرد و گفت: انجام فریضه نماز انسان را از کبر، خودخواهی، خودپرستی و خوداندیشی منزه می کند و آرامش و اطمینان قلب و نیز درجه متعالی عبودیت را برای انسان به ارمغان می آورد.
پایان پیام/
نظر شما