مسابقه کتابخوانی به مناسبت میلاد حضرت حجت(ع) به همت آستان علوی

آستان مطهر علوی، یک مسابقه الکترونیکی کتابخوانی به مناسبت میلاد یگانه منجی بشریت حضرت مهدی(عجل الله فرجه شریف) برگزار می کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از شبکه امام علی(ع)، شعبه آموزش دینی در بخش امور دینی وابسته به آستان مطهر علوی اعلام کرد: به مناسبت نزدیک شدن به میلاد حضرت حجت(عجل الله فرجه شریف)، یک مسابقه الکترونیکی کتابخوانی در چارچوب سلسله برنامه های این آستان برگزار می شود.

 

این شعبه اعلام کرد: این مسابقه به منظور معرفی و شناساندن مقام حضرت مهدی(عجل الله فرجه شریف) و زندگی ایشان برگزار می شود. این آستان برای برگزاری این مسابقه الکترونیکی آماده شده است و از همه مومنان می خواهد در آن شرکت کنند.

 

این شعبه تاکید کرد: پرسش ها و پاسخ های این مسابقه از کتاب «شذرات من حیاة الامام المهدی(علیه السلام)» است، بنابراین شرکت کنندگان در این مسابقه باید این کتاب را مطالعه کنند، سپس به پرسش ها، پاسخ بدهند. از خداوند متعال می خواهیم همه شرکت کنندگان موفق باشند.

 

شعبه آموزش دینی آستان مطهر علوی درباره شرایط این مسابقه، اعلام کرد: نباید پاسخ ها بین شرکت کنندگان رد و بدل شوند. آخرین زمان تحویل پاسخ ها 17 شعبان المعظم است. پاسخ های این مسابقه تنها از کتاب شذرات من حیاة الامام المهدی (علیه السلام) است.

 

این کتاب را می توان از لینک  https://bit.ly/3bxZPVY تهیه کرد.

 

گفتنی است، محمد بن حسن، مشهور به امام مهدی، امام زمان و حجت بن الحسن، دوازدهمین امام شیعیان امامی است. ایشان فرزند حسن بن علی عسکری (علیه السلام) و همچون پیامبر اسلام نامش محمد و کنیه‌اش ابوالقاسم است. بر اساس منابع شیعی، تنها چند تن از یاران خاص امام حسن عسکری(علیه السلام)، امام دوازدهم را دیده اند.

 

به باور کنونی شیعه دوازده امامی، حجت بن حسن در نیمه شعبان سال ۲۵۵ یا ۲۵۶ ه.ق. در سامرا به دنیا آمد. ایشان در پنج سالگی و پس از وفات پدرشان به امامت رسید. پس از وفات امام حسن عسکری(علیه السلام)، حضرت مهدی(علیه السلام)  تنها از طریق چهار سفیر یا نائب با شیعیان در ارتباط بود. البته بررسی‌های تاریخی نشان می‌دهد که از آغاز تعداد وکلا محدود به چهار تن نبوده و اصطلاح نیابتِ خاص در قرن‌های چهارم و پنجم هجری توسط علمای شیعه مانند شیخ طوسی و برای تبیین غیبت صغری ایجاد شده ‌است. پس از یک دوره هفتاد ساله (موسوم به غیبت صغری) و با مرگ «علی بن محمد سمری» چهارمین نائب امام دوازدهم شیعه، شیعیان با حضرت مهدی(علیه السلام) در ارتباط نیستند، به همین دلیل این دوران را «غیبت کبری» می‌نامند. پس از پایان دوره غیبت، حضرت مهدی(علیه السلام)  قیام خواهد کرد؛ ایشان کسی خواهد بود که حق و عدالت را در جهان برپا خواهد کرد.

کد خبر 912324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha