«محسن کریمی نیا»، در گفتوگو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: مرگ حاصل از کرونا یکی از درناکترین مرگها است چرا که عزیزان درگذشته جرئت نزدیکی شدن به او را نداریک از جهادگران فعال در عرصه غسل فوتیان کرونایی در آرامستان همدان با بیان اینکه 4 روزی است در این امر جهادی فعالیت میکند افزود: غسل و کفن میت کرونایی همچون انسانهای معمولی انجام میشود.
این کاتب قرآن اضافه کرد: وقتی جسد فرد کرونایی را به غسالخانه میآورند تمام لباسهای او و حتی چسبهای حاصل از سرم و دستگاههای بیمارستانی بر تن او همه را از جدا میکنیم.
وی ادامه داد: پس از آن، بدن میت کامل با آب شسته و تمام بدنش با آب، لیف و کف شسته می شود، سپس با ترکیب آب و صدر غسل انجام میشود که ابتدا سر میت، سپس سمت راست و بعد هم سمت چپ کامل با این ترکیب غسل داده میشود.
این غسال ابراز کرد: پس از انجام این کار، آب و کافور را ترکیب و دوباره بر همان منوال غسل انجام میشود، و برای اطمینان از انجام کامل مراحل، بار دیکر با آب تمام بدن میت شسته میشود.
کریمی نیا گفت: در ادامه کافور رو به سجده گاه میت یعنی پیشانی و کف دو دست و دو زانو و دو انگشت شست پای وی زده مالیده میشود و در نهایت داخل کفن گذاشته می شود تنها تفاوت کفن این درگذشتگان با انسانهای عادی، گذاشتن آنها در کاورهای مخصوص است.
وی با اشاره به اینکه طی مدت کار 4 روزه 15 الی 16 کرونایی را غسل داده است گفت: در امر غسل تمام نکات بهداشتی طبق پروتکل انجام میشود، لباس محصوص (کاور شمعی)، ماسک، دستکش، عینک و چکمه استفاده میشود.
کریمینیا با اشاره به اینکه برخی میگویند امکان غسل این اموات وجود ندارد، اشتباه است، اضافه کرد: با رعایت نکات بهداشتی و به همت جهادگران و طلاب غسل این اموات بر طبق اصول شرعی در حال انجام است.
نظر شما