به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از دانشگاه شهید بهشتی، در راستای مسائل مربوط به مقابله همهجانبه با ویروس کرونا به منظور ایفای نقش مؤثر دانشگاهیان در مواجهه با پاندمی کرونا و بررسی علمی ابعاد گوناگون آن و ارائه راهکارهای عملیاتی جهت مقابله مناسب و مطلوب با آن اقداماتی در معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی صورت گرفته که یکی از آنها تشکیل خوشههای کاری با هدایت معاونین پژوهشی دانشکده ها و پژوهشکدها بوده است.
در همین راستا شش خوشه حول محور مسائل مربوط به ویروس کرونا به شرح زیر تشکیل شده که فعالیتهای آنها به شرح زیر ارائه میشود: 1- خوشه زیست-علمیـفناوری که به بررسی مسائل متمرکز بر علوم و فناوریهای زیستی میپردازد. ۲-خوشه طراحی-تولید که درگیر مسائل طراحی و تولید انواع دستگاههای مورد استفاده در این حوزه همانند دستگاههای ضد عفونی کننده، ونتیلاتورها، دستگاههای تصفیه هوا و ...است. ۳- خوشه مسائل حقوقی ۴- خوشه مسائل اجتماعی که از دو منظر روانشناسی و جامعهشناسی به بررسی مسائل رفتارهای انفرادی و جمعی در مواجهه با این رخداد میپردازد. ۵- خوشه مسائل اقتصادیـسیاسی که مسائل اقتصادی و سیاسی مترتب بر این رویداد را بررسی می کند. ۶- خوشه آسیبشناسی دینی و اخلاق این خوشهها با تشکیل کارگروههای مجازی در صدد تبیین مسائل و چالشهای پیشرو و یافتن راهکارهای مناسب برای گریز از آسیبهای پیش آمده و استفاده مناسب از فرصتهای پیشرو هستند.
امید است این خوشهها پس از عبور از مرحله شکلگیری و رسیدن به مرحلة بلوغ با همفکری و استفاده مناسب از تمامی توان و ظرفیت حقیقی دانشگاهیان بتوانند نقش و وظیفة خود را در صحنة رخداد پیشآمده به خوبی ایفا کنند.
به زودی گزارش دستاوردهای این خوشه ها به اطلاع همگان خواهد رسید.
نظر شما