حجت الاسلام سید «علی حسینی» در گفت و گو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: برنامه های ویژه نیمه شعبان با عنوان «نسیم انتظار» در بخش های تبلیغی، معارفی و اجتماعی در نظر گرفته شده است که در زمینه فعالیت های تبلیغی، مهمترین برنامه، راهاندازی کاروان نسیم انتظار است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه استان همدان اظهار کرد: با عنایت به ایجاد محدودیتها در برگزاری مراسم مذهبی و تجمعات دینی به دلیل بروز بیماری کرونا و ضرورت برنامه ریزی جهت یک اقدام مناسب فرهنگی، پیش بینی شده که برنامه ها به صورت مجازی و بدون حضور مستمع انجام شود و برنامه ها در روز نیمه شعبان بصورت میدانی برگزار میشود.
وی اظهار داشت: در این مراسم که در روز پنج شنبه و جمعه در محلات و توسط کاروان نسیم انتظار انجام می شود گروه سرود و مولودی خوانی به مناطق مختلف شهر اعزام و با اجرای سرود جشن نیمه شعبان را برگزار می کنند.
وی ادامه داد: در برنامه نسیم انتظار با هدف ایجاد نشاط و طراوت در ایام ولادت منجی عالم بشریت و به دلیل عدم امکان حضور مردم در بقاع متبرکه، نوای دلنشین یا مهدی را به گوش جان تک تک اعضای جامعه می رساند.
حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: همچنین مراسم احیای شب نیمه شعبان با عنایت به سفارش اولیاء و بزرگان مبنی بر احیاء شب نیمه شعبان و باتوجه به شرایط فعلی کشور در بقاع متبرکه ای که امکان پخش از شبکه های ملی و استانی دارند و یا در سایر فضاهای مجازی امکان پخش دارند با استفاده از سخنرانان و مداحان برجسته –بدون حضور مستمع – و با اطلاع رسانی جهت استفاده مردم همراه با پخش دعا و مناجات در اوقات مناسب صورت میپذیرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در مورد فعالیت های حوزه اجتماعی تاکید کرد: به منظور حمایت شایسته از اقشار ضعیف جامعه در روزهای نگرانی و با توجه به اهمیت و جایگاه والای انفاق و صدقه و همچنین صدقه و نذر برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)، ترتیبی اتخاذ شده تا ضمن تشویق و ترغیب خیرین، زمینه های مشارکت آنان در طرح «تبرکات مهدوی» فراهم شود.
نظر شما