آموزش مجازی دانش آموزان ابتدایی در شبکه«شاد» از فردا آغاز می شود/ جزوه کمک درسی برای دانش آموزان مناطق محروم

گوهری راد گفت: برخی از مدارس دوره ابتدایی آموزش مجازی در شبکه اجتماعی شاد را از روز شنبه (۲۳ فروردین) در استان گلستان آغاز خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «احسان گوهری راد» امروز (جمعه 22 فروردین) در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مدارس استان گلستان قطعا تا 30 فروردین تعطیل خواهد بود.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان ادامه داد: معلمان دلسوز برای جبران عقب ماندگی تحصیلی در فضای مجازی نسبت به آموزش دانش آموزان اقدام می کنند و آموزش و پرورش نیز  برای آموزش مجازی دانش آموزان سامانه شاد را در نظر گرفته که بنا بود هفته گذشته فعالیت خود را آغاز کند ولی به دلایل مشکلاتی از جمله امنیت اطلاعات معلمان راه اندازی آن به تعویق افتاد.

 

گوهری راد بیان کرد: شبکه اجتماعی شاد از روز شنبه (23 فروردین) توسط مدیران دوره ابتدایی در استان به تدریج آغاز به کار خواهد کرد.

 

وی افزود: از روز گذشته مدیران و معلمان دوره ابتدایی در حال ثبت اطلاعات خود در این شبکه اجتماعی هستند و انتظار داریم برخی از مدارس استان از روز شنبه وارد این سامانه شوند و کلاس های درس را به صورت مجازی برگزار کنند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان یادآور شد: شبکه اجتماعی شاد مثل دیگر شبکه های پیام رسان داخلی کشور است و مدیران مدارس با ورود به این شبکه اجتماعی باید اطلاعات خود را ثبت کنند و سپس اطلاعات معلمان مدارس خود را تائید می کنند.

 

گوهری راد بیان کرد: خانواده ها با ورود به این سامانه سه گزینه ارتباط با مدیر، معلم و دانش آموز روبه رو می شوند و در قسمت دانش آموز کلاس های درس مجازی مشخص شده است.

 

وی افزود: این سامانه از فردا در دوره ابتدایی آغاز به کار می کند و  به تدریج دانش آموزان متوسطه و کاردانش نیز به این سامانه افزوده می شوند و از کلاس های درس مجازی بهره مند خواهند شد.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان متذکر شد: این پیام رسان مربوط به آموزش و پرورش است و با استفاده از شبکه های مخابراتی داخل کشور طراحی شده و از نظر سرعت، امنیت و ظرفیت مشکلی نخواهد داشت.

 

گوهری راد متذکر شد: در سطح استان قطعا برخی از دانش آموزان در مناطق محروم و روستاهای مرزی از اینترنت بهره مند نیستند و یا آنکه خانواده گوشی های هوشمند برای حضور دانش آموزان در کلاس درس ندارند و از طریق مدارس این دانش آموزان شناسایی می شود و برای آنها جزوه کمک درسی در نظر گرفته خواهد شد.

 

وی متذکر شد: به منظور آموزش دانش آموزان در شبکه مجازی اگر بخواهیم کاری انجام دهیم جز این طرح و آموزش از طریق صدا و سیما نمی توانیم کار دیگری انجام دهیم، 250 درس و یک هزار کتاب در آموزش و پرورش وجود دارد اگر همه شبکه های تلویزیونی نیز برای آموزش دانش آموزان اختصاص پیدا کند نمی توانیم کار آموزش را به صورت غیر حضوری در صدا و سیما پیش ببریم.

 

 

کد خبر 914822

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha