به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «مهدی هنری» امروز (۲۴ فروردین) به رسانه های گروهی با اشاره به اقدامات مقابله با کرونا از اسفندماه سال گذشته در استان گفت: فعالیت و اقدامات جهادگران سلامت خراسان جنوبی و تولید ماسک های بهداشتی و ضدعفونی کردن مساجد و اماکن مذهبی مدارس معابر و اماکن عمومی، همچنان در استان تداوم دارد.
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با بیان اینکه جهادگران آتش به اختیار بسیج سازندگی در تکام بحران ها و شرایط در کنار مردم هستند، گفت: امروز در بحث بحران کرونا نیز جهادگران با آمادگی کامل پا به عرصه مقابله و کنترل ویروس کرونا و ریشه کردن آن گذاشته اند.
هنری با اشاره به ضدعفونی کردن مساجد و اماکن مذهبی مدارس معابر و اماکن عمومی استان توسط بیش از ۵ هزار جهادگر، افزود: این جهادگران در قالب یک هزار گروه جهادی پنج نفره از ابتدای اسفندماه سال گذشته تاکنون ۲ هزار و ۳۶۷ باب مسجد و اماکن مذهبی و مدارس و ۹ هزار و ۴۰۴ نقطه از معابر و اماکن عمومی سطح استان را ضدعفونی کردند.
وی از توزیع ۷۱ هزار و ۸۶ لیتر مواد ضدعفونی کننده در مناطق محروم استان خبر داد و بیان کرد: همچنین تاکنون ۵ هزار بسته اقلام بهداشتی و بیش از ۱۸۰ هزار عدد ماسک و دستکش در سطح مناطق محروم استان توزیع شده است.
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین از دیگر اقدامات انجام شده در زمینه اطلاع رسانی به صورت حضوری و آرام سازی مردم و بیان نکات بهداشتی توسط جهادگران به صورت آموزش چهره به چهره تاکنون تعداد ۱۰ هزار و ۵۲۵ نفر به طور کامل آگاه سازی و آموزش دیده اند که در این بین بیش از ۲۸ هزار بروشور آموزشی در بین هم استانی های عزیز توزیع شده است.
هنری گفت: با توجه به ظرفیت گروههای جهادی تخصصی در بحث درمان و بهداشت تاکنون از ظرفیت گروه های جهادی درمانی و بهداشتی در بیمارستان ها استفاده شده است.
وی از برپایی ۳۰ ایستگاه تریاژ شهری و روستایی خبرداد و افزود: همچنین تعداد ۴۷۰ دست لباس سرهمی و پرستاری بهمراه ۲ هزار و ۳۸۰ آستر بالشت تحویل بیمارستان ها شده است.
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه تا کنون ۶ هزار سبد معیشتی و غذایی با اعتبار یک میلیارد تومان از منابع خیرین در مناطق محروم استان توزیع شده است، گفت: در زمینه تولید ماسک و با توجه به ظرفیت کارگاه های اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان و مراکز بهداشت شهرستان و اخذ مجوز از معاونت غذا و دارو جهت تولید ماسک تاکنون ۱۵۰ خیاط در ۳۳ کارگاه خیاطی تحت حمایت این سازمان مشغول به فعالیت هستند.
به گفته وی ماسک ها پس از تولید بسته بندی و بخشی به صورت رایگان در بین مردم مناطق محروم توزیع شده و بخشی با هزینه تمام شده در اختیار مردم استان قرار میگیرد.
نظر شما