رشد ۳۷ درصدی تولید گوشت مرغ و ماکیان در جنوب کرمان

محمدرضا قائدی فر گفت: به همت بهره‌ برداران فعال در زمینه پرورش مرغ گوشتی و سایر ماکیان و با حمایت و همدلی کارشناسان جهاد کشاورزی در سال  ۹۸، تولید گوشت مرغ و سایر ماکیان رشد ۳۷ درصدی داشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، «محمدرضا قائدی فر» گفت: به همت بهره‌ برداران فعال در زمینه پرورش مرغ گوشتی و سایر ماکیان و با حمایت و همدلی کارشناسان جهاد کشاورزی در سال ۹۸ میزان ۲ هزار ۵۸۷ تُن گوشت سفید در جنوب کرمان تولید شده که نشان از رشد ۳۷ درصدی تولید گوشت مرغ و سایر ماکیان دارد.


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان افزود: بخش اعظم این میزان تولید از ۱۴ واحد فعال مرغ گوشتی صنعتی با ظرفیت ۲۵۵ هزار قطعه در دوره و ظرفیت جوجه ریزی انجام شده که در مجموع ۹۰۰ هزار قطعه در سال ۹۸ به دست آمده است.

 

وی ادامه داد: بخشی از این تولیدات، از فعالیت ۵ واحد پرورش سایر ماکیان به ظرفیت اسمی مجموع ۵۴ هزار و ۷۰۰ در دوره و همچنین فعالیت واحدهای سنتی و بومی مرغداری در منطقه به وجود آمده است.

قائدی فر با بیان این مطلب که تولید گوشت سفید در واحد های طیور منطقه نسبت به سال گذشته رشد ۳۷ درصدی را نشان می دهد، خاطرنشان کرد: این موضوع به دلیل افزایش میزان جوجه‌ریزی انجام گرفته در واحدهای صنعتی و فعال شدن برخی از واحدهای غیر فعال در این زمینه می باشد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان بیان کرد: برای تولید این میزان گوشت سفید در سال گذشته بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ تن ذرت دانه‌ای و به میزان یکهزار تُن کنجاله سویا با همکاری شرکت پشتیبانی امور دام منطقه، اتحادیه دامداران و اتحادیه مرغداران در بین بهره برداران با نرخ دولتی توزیع شده است.


وی ابراز کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و محدودیت‌های اعمال شده در کشور از جمله مشکلات تردد و حمل و نقل، لغو مراسمات و جشن ها، کاهش مصرف و تقاضای مردم برای مصرف مواد پروتئینی را بهمراه داشته است.

 

قائدی فر ادامه داد: بنابراین تولیدکنندگان زیر بخش دام و طیور خصوصاً مرغداران دچار ضرر و زیان فراوانی شده اند که پیگیری‌های لازم  برای حمایت از این تولیدکنندگان و جبران خسارت وارده  صورت گرفته است.

 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان اضافه کرد: در همین راستا بحث خرید حمایتی مرغ مازاد از مرغداران کشور از طریق شرکت پشتیبانی امور دام اجرایی شد.

وی در خاتمه عنوان کرد: احداث کشتارگاه صنعتی طیور، افزایش تعداد واحدهای مرغ گوشتی صنعتی، توسعه واحدهای موجود، تامین به موقع ذرت و سویا با نرخ دولتی و همچنین افزایش کیفیت لاشه با کاهش طول دوره پرورش، کاهش وزن، بهبود ضریب تبدیل، تولید مرغ سایز و مرغ سبز از برنامه های در دست اقدام برای توسعه صنعت مرغ گوشتی منطقه می باشد.

کد خبر 917157

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha