خبرگزاری شبستان- مازندران؛ جمعه ها روز امام زمان و روز فرزند زهرای فاطمه است و انتظار برای مهدی فاطمه(س) انتظار شیرینی است که سال هاست که باماست و دلخوشیم که روزی مختص مولای مان است و دلخوش به جای پای موعود و انتظاری شیرین تر برای حضورش.
آرزوی داشتن جامعه آرمانی در دوران مختلف وجود داشته است و تنها متعلق به دوران ما و دین و جامعه ما نیست بلکه همه جوامع و ادیان به دنبال جامعه آرمانی و خالی از ظلم و جور بوده اند و منتظر شخصی که بیاید و جهان را از پلیدی ها پاک کند و آنچه می توان از سخنان بزرگان متوجه شد؛ رسیدن به چنین جامعه و چنین شخصی با مهدی موعود به دست خواهد آمد.
امام زمان (عج) در سال ۲۵۵ هـ . ق در شهر سامرا متولد و جهان به نور وجودش نورانی شد. حضرت ولی عصر (عج) یکی از فرزندان رسول اکرم (ص) و آخرین وصی آن پیامبر مهربان است؛ پدر آن سرور، حضرت امام عسکری (ع) یازدهمین پیشوا و مقتدای شیعیان و مادرش حضرت نرجس خاتون است.
امام زمان (عج) دارای دو غیبت است. غیبت صغری – غیبت کبری. غیبت صغری تقریبا ۶۹ سال طول کشید و پس از آن غیبت کبری تا کنون ادامه دارد.
براساس آنچه توسط بزرگان دین عنوان شده است؛ فلسفه انتظار و مهدویت تلاش برای رسیدن به آنچه است که انتظارش را داریم و تنها نمی توان با نشستن به آنچه می خواهیم رسید؛ بلکه باید برای پایان دادن این انتظار و ظهور، مقدمات کار را فراهم کنیم که پرهیزکاری یکی از مقدمات مهم و لازمه فرج و ظهور امام زمان(عج) است.
همان طورکه در روایتی از امام صادق (ع) داریم که مي فرمايند: " هركس دوست دارد از ياران قائم باشد بايد منتظر بوده و در حال انتظار به پرهيزگاري و خوش خلقي رفتار نمايد." و لذا خوش خلقی و پرهیزگاری؛ لازمه ظهور است.
امام زمان(عج) قرار بخش دلها است
حجت الاسلام « سید عربعلی جباری» با بیان اینکه امام زمان(عج) قرار بخش دلها است، اظهار کرد: نیمه ماه شعبان در واقع امر عید عدالت، انسانیت و امنیت جهانی است. اگر انتظار به عنوان افضل عبادت و افضل اعمال در آثار اسلامی آمده است، به جهت تحقق اهداف بلند قیام موعود است.
امام جمعه بهشهر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله میفرمایند: وَ اَفْضَلُ الْعِبادَهِ اِنْتِظارُ الْفَرَجِ ، بهترین عبادت انتظار گشایش امور به دست با کفایت مهدی (عج) است و در بیانی دیگر در ارتباط با ظهور می فرمایند: أفضَلُ أعمالِ اُمَّتی إنتظارُ الفَرَجِ؛ برترین کارهای امت من انتظار فرج ظهور حضرت اباصالح المهدی (عج) است.
وی افزود: برگزاری جشن ها، سرورها و شادی ها نوید دهنده روزی است که آن حجت حق نمونه کامل انسانیت، با ظهور خود جهان را گلستان می سازد.
حجت الاسلام جباری تصریح کرد: در نیمه شعبان امسال با توجه به شیوع کرونا، مسئولین، مومنین و بخصوص جوانان و هیئات مذهبی نسبت به برگزاری جشن نیمه شعبان در فضای مجازی و چراغانی، برافراشته کردن پرچمها، پخش سرودها و مداحی از مساجد، نورانی کردن شهرها در فضای کرونایی و خانه نشینی مومنین اهمیت دادند که جای قدردانی است و تقاضا دارم جهت حفظ سلامت خود و شهروندان در خانه ها بمانیم و برای نابودی و شکست کرونا با مجاهدان سلامت همراهی کامل داشته باشیم و صبر و شکیبایی و حوصله داشتن را یک وظیفه اخلاقی بدانیم.
امیدواری و تلاش برای رسیدن به وضع مطلوب؛ لازمه ظهور است
حجت الاسلام « سید محمد بابایی » با اشاره به اینکه منتظران واقعی امام زمان(عج) در هر عصر و زمانی باید مقدمات ظهور را فراهم کرده و با خودسازی و اصلاح خود منتظر واقعی باشند، به خبرنگار شبستان گفت: امیدواری و تلاش برای رسیدن به وضع مطلوب؛ لازمه ظهور است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی بهشهر افزود: همین که شیعه واقعی باشیم و دستورات دین خدا را به درستی انجام دهیم خود زمینه سازی برای ظهور است و در این بین باید عبادت، در مسیر خدا بودن؛ انجام کار خیر، نوعدوستی، انسانیت و عاقلانه رفتارکردن را در دستور کار خود قرار دهیم.
وی با اشاره به حديث « هر كه بميرد و امام زمانش را نشناسد ، همانند مردن زمان جاهليت مرده است » اظهار کرد: اين روايت از رواياتي متواتر و مشهور بين اهل سنت و شيعه كه در بسياري از كتاب ها يافت ميشود و از پيامبر اسلام (ص) است که بیانگر شناخت و معرفت افزایی نسبت به امام عصر و زمان خود است.
حجت الاسلام بابایی گفت: معرفت و شناختی که از روی صداقت باشد؛ مهم است و گرنه شناخت بدون معرفت و صداقت بی فایده است و اثری ندارد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی بهشهر افزود: مودت اهل بیت(ع) از تاکیدات قرآن است و اگر اطاعت و تبعیت و بصیرت وجود داشته باشد؛ مودت ایجاد میشود و فرمانبرداری وجود دارد.
وی تصریح کرد: شرایط ظهور با علائم ظهور متفاوت است و شرایط ظهور به اموری اطلاق می شود که ظهور امام زمان(عج) به تحقیق آن بستگی دارد؛ ولی علائم ظهور فقط بیانگر نزدیک تر شدن زمان ظهور است.
علما و مجتهدین، مهمترین تکیه گاه در عصر غیبت هستند
حجت الاسلام « حسینعلی فعالی» با اعلام اینکه علما و مجتهدین، مهمترین تکیه گاه در عصر غیبت هستند، یادآور شد: انتظار و آمادگی ظهور، نیازمند زمینهسازی روحی و معنوی و توجه قلبی به امام زمان(عج) است و در زمان غیبت باید برای فرج ایشان دعا کنیم.
این کارشناس مسائل دینی و مذهبی و رئیس اداره تبلیغات اسلامی گلوگاه هم در سخنانی به خبرنگار شبستان گفت: انتظار ظهور امام زمان(عج)، فرهنگی مثبت است که همگان برای ظهور باید تلاش کرده و با دیدنداری، عبادت و در مسیر خدا بودن برای ظهور امام عصر زمینه سازی کنند.
وی تصریح کرد: امیدواریم در ادامه راه و با میلاد با سعادت امام زمان و مهدی موعود (عج) ، سالی به دور از بلا و سختی و همراه با سلامتی، گشایش، امنیت، رونق و معنویت برای همگان باشد.
به گزارش شبستان، موضوع امام عصر(عج)، مهدویت و ظهور ایشان، نقشه راه برای جامعه مهدوی است و همه ما باید با قرار گرفتن در مسیر اهل بیت، پرهیزگاری و عبادت، مسیر را برای ظهور هموار کرده و با ظهور امام زمان(عج) عدل و داد در سراسر گیتی حکمفرما شده و جهان از شر کفار و ظالمان پاک شود.
نظر شما