به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «حمیدرضا موحدیزاده» امروز(۱ اردیبهشت) در هشتاد و نهمین جلسه علنی شورا با بیان اینکه ایران و بسیاری از کشورها، طی دو ماه اخیر، به دلیل شیوع ویروس کرونا، شرایط دشواری را پشتسر گذاشتهاند، گفت: مدیریت شهری مشهد نیز به سهم خود، بعنوان دومین کلانشهر کشور، درگیر مقابله با این ویروس بوده و هنوز هم در میانه آن هستیم.
نایب رئیس شورای شهر مشهد افزود: شورای شهر و شهرداری مشهد، در کنار اهتمام و تلاش فراوان در جهت کمک به پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و نیز مقابله با این ویروس مرگآسا، عزم جدی برای حفظ نظافت، امنیت، ترافیک، رفتوروب داشته و ثمره آن را هم شاهدیم چراکه شهروندان هیچ مشکلی در این زمینه احساس نکردند.
وی با اشاره به خودقرنطینگی مردم، تصریح کرد: شهروندان مشهدی و دیگر هموطنان در این زمینه همراهی بسیار خوبی داشتند و لذا شاهد کاهش در روند ابتلا به ویروس کرونا و همچنین تلفات انسانی ناشی از این بیماری هستیم.
موحدی زاده با بیان اینکه شورای شهر مشهد نیز در اولین روزهای درگیری با ویروس، اعتبارات حمایتی خوبی در اختیار شهرداری و نیز دانشگاه علوم پزشکی قرار داد، گفت: با شیوع کرونا در کشور، بخشی از جامعه ما شغل و درآمد خود را از دست دادند لذا پیشنهاد توزیع ۳۰۰ هزار بسته کمک معیشتی در بین اقشار آسیبپذیر شهر از سوی شهردار مطرح شد و به منظور تهیه این بستهها، مقرر شده در کنار شهرداری مشهد سایر ارکان همچون کمیته امداد، آستان قدس رضوی، سپاه پاسداران و بهزیستی نیز نقشآفرینی داشته باشند.
نایب رئیس شورای شهر مشهد با اشاره به اهمیت تدوین و تهیه بانک اطلاعاتی جامع و کامل از جامعه هدف مدنظر برای توزیع این بستههای معیشتی، گفت: داده های مورد نیاز این بانک توسط بخشهای مختلف همچون شوراهای اجتماعی محلات درحال تهیه شدن است و امیدواریم این بانک داده علاوه بر تسهیل در توزیع بستههای یاد شده، در آینده نیز مبنایی برای رسیدگی بیشتر به این عزیزان باشد.
وی با بیان اینکه سلامت جامعه و حفظ جان شهروندان، اولویت شورای شهر مشهد بوده و براساس همین نگاه، تصمیم به تعطیلی سرویسدهی ناوگان حملونقل عمومی گرفتیم، تصریح کرد: این تعطیلی، به طور میانگین روزانه ۸۰۰ میلیون تومان از درآمدهای شهرداری را تقلیل داد.
موحدی زاده با اشاره به آغاز به کار محدود سرویسدهی برخی خطوط اتوبوسرانی، گفت: مسئولین مربوطه باید بر حفظ فاصلهگذاری اجتماعی، نظارت مستمر داشته باشند و مراقبت کنند چراکه حملونقل عمومی حدود ۲۷ درصد در افزایش مبتلایان به کرونا تاثیر دارد و تراکم شهروندان در اتوبوسها میتواند فاجعهآفرین باشد
نظر شما