حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد واعظ موسوی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، رمضان را ماه ضیافت الهی و به کمال رسیدن انسانیت دانست و اظهار داشت: بی شک کسانی که از دو ماه رجب و شعبان به عنوان مقدمه ماه رمضان بیشترین بهره و استفاده را برده باشند، از آمادگی بیشتری جهت ورود به ماه میهمانی خداوند برخوردار خواهند بود.
رئیس انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه علمیه قم با اشاره به فرصت عظیم تبلیغی در ماه رمضان خاطرنشان کرد: تا سال گذشته وضعیت به نحوی بود که اساتید و فضلای حوزه این ماه را به عنوان ادای تکلیف قدر می دانستند تا بتوانند وظیفه تبلیغی خودشان را در کشور و در سایر نقاط جهان ادا کنند.
حجت الاسلام والمسلمین واعظ موسوی اضافه کرد: امسال به دلیل ابتلای کرونا و عدم امکان حضور فیزیکی طلاب و مبلغان در مجامع و جلسات و تجمعات، باز هم وظیفه از بین نمی رود بلکه تبلیغ در عین حفظ ماهیت و اساس خود، تنها از نظر ارائه دچار تغییراتی میشود.
وی عنوان کرد: ما در سال های گذشته در مساجد، حسینیه ها، امام زاده ها، مجامع علمی آموزش و پرورش و دانشگاه ها و مراکز نظامی حاضر می شدیم و ضمن بیان احکام شرعی و تفسیر و تبیین آیات قرآن و روایات اهل بیت(ع) مردم را با دین خدا آشنا می کردیم، این وظیفه امسال نیز از گردن طلاب و مبلغان ساقط نشده است.
استاد سطح عالی حوزه با اشاره به لزوم بهره گیری از ابزار تبلیغ نوین و کارآمد برای ترویج معارف اسلامی اظهار داشت:دشمن تمام تلاش خود را به کار گرفته تا با القای شبهات در ذهن جوانان آن ها را با آیات قرآن و روایات بیگانه کرده و بین مردم و جوانان و فرهنگ ناب شیعی فاصله بیاندازد که در این شرایط وظیفه مبلغان سنگین تر میشود.
وی بیان داشت: مبلغان میتوانند با تهیه پیام های صوتی، تصویری و مکتوب به بهترین شکل با رعایت اصول کار و ارسال در گروه ها و کانال های فضای مجازی ضمن آگاهی بخشی به مردم و الغای شبهات از ذهن جوانان به وظیفه تبلیغی خود نیز عمل کنند.
حجت الاسلام والمسلمین واعظ موسوی در پایان ضمن دعوت از مردم مؤمن در ماه مبارک رمضان جهت افزایش مطالعات دینی و مراجعه به کانال های دینی در فضای مجازی از فضلای حوزه نیز درخواست کرد که با مطالعه و تحقیق بیشتر، داشته های خود را در اختیار مردم نیز قرار بدهند تا ان شاالله این کارها مورد توجه خداوند قرار گرفته و مردم نیز تا سال آینده از نظر اعتقادی واکسینه شوند.
نظر شما