«مهدی قرهشیخلو» در گفتگو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، درباره رویکرد ستاد ملی حفظ قرآن در سال 99، اظهار کرد: در آخرین جلسه این ستاد در سال 98 اعلام شد که ستاد ملی حفظ قرآن باید جدی تر و با همان وظایف ستادی خود به این عرصه ورود داشته باشد و اگر قرار باشد هر یک از اعضاء کار خود را پیش ببرد، دیگر نیاز به ستاد نیست.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه وظیفه ستاد ملی حفظ قرآن هماهنگی و یکپارچه سازی فعالیت های این عرصه مقدس است، گفت: ما به سیستم یکپارچه آموزش در این حوزه نیاز داریم باید تعیین تکلیف شود، چون برخی، روش های معمول حفظ را 100 درصد تایید و برخی آنها را 100 درصد رد می کنند.
وی تصریح کرد: مجموعه های فعال در حوزه حفظ قرآن باید سیستم یکپارچه حفظ را اجرا کنند؛ درباره آزمون های حفظ هم همین مطلب ضرورت دارد چراکه این آزمون ها با سلایق مختلف انجام می شود. همچنین است نظام های تشویق که نیازمند ساماندهی و یکپارچه سازی است.
قرهشیخلو با بیان اینکه ستاد ملی حفظ قرآن باید هماهنگی ها و هم افزایی ها را دنبال کند و اعضاء نیز از این مهم تمکین داشته باشند، تاکید کرد: در سال 99 بعد از عادی شدن شرایط ناشی از شیوع کرونا، ستاد ملی حفظ قرآن هر ماه یک جلسه برگزار می کند تا جدی تر و با کارویژه های مشخص شده، وظایف محوله را پیش ببرد.
نظر شما