به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، در یکصد و سی و هشتمین جلسه شورای شهر رشت که عصر امروز( چهارشنبه،۱۰ اردیبهشت) برگزار شد، رییس کمیسیون عمران از پایدار شدن ردیف بودجه تراموا در این شهر برای سال جاری و سال آینده خبر داد.
«احمد رمضانپور نرگسی» با بیان اینکه تلاش ها برای اجرای تراموا (قطار سبک شهری) در رشت از مدتها پیش آغاز شده است اظهار کرد: خوشبختانه با پیگیری تلاش های انجام شده، موافقت شورای عالی ترافیک کشور با اجرای پروژه قطار سبک شهری برای شهرهای زیر یک میلیون نفر ( ۵۰۰ هزار نفر) جلب شد.
عضو شورای شهر رشت افزود: با چنین رویکرد جدیدی، رشت و ۹ شهر دیگر کشور میتوانند در راستای اجرای پروژه قطار سبک شهری اقدام کنند که با توجه به چنین موافقتی، تراموای رشت در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ دارای ردیف بودجه در سازمان مدیریت برنامه و بودجه شده است.
وی در ادامه نطق پیش از دستور خود در این جلسه، به مشارکت مردم در مدیریت شهری با تشکیل شوراها اشاره کرد و گفت: طی ۴۵ سال گذشته هرجا که اجماع نظر مردم صورت گرفته به موفقیت رسیده ایم و هم اکنون پس از ۲۰ سال از گذشت تشکیل شوراها باید از ظرفیت مردم در مدیریت ها بهره برد.
وی اعضای شورای رشت را به وحدت و همدلی دعوت کرد و خواستار بهره بردن از ظرفیت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا برای احداث زیرگذر میدان شهرداری شد.
رمضانپور تاکید کرد: اجرای این پروژه به توسعه گردشگری، فرهنگی و اقتصاوی مرکز شهر رشت منجر می شود.
*کارگران شهرداری در دوران کرونا جانفشانی کردند
«محمدحسین علیپور» نیز در این جلسه با تبریک روز کارگر، تلاش نیروهای کارگری شهرداری در دوران شیوع ویروس کرونا را یادآور شد و گفت: کارگران شهرداری رشت طی ۲ ماه گذشته از جانشان گذاشتند و چنین فداکاری شایسته تجلیل است.
این عضو شورای شهر رشت بر توسعه متوازن شهر تاکید کرد و افزود: بابد در نقاط مختلف شهر و حاشیه های رشت هم شاهد اجرای پروژه های عمرانی باشیم.
وی ادامه داد: رشت تنها در شهرک گلسار خلاصه نمی شود بلکه در محله های دیگر رشت هم شهروندان خواستار توجه و خدمات شهرداری هستند.
*پروتکل بهداشتی برای فعالیت رستوران ها تدوین شود
عضو دیگر شورای رشت نیز در نطق پیش از دستور این جلسه، تعطیلی بیش از یک هزار و ۱۰۰ واحدصنفی شهرستان رشت در حوزه رستورانداری را از نگرانی های شاغلان در این حوزه عنوان کرد و اظهارداشت: آنچه که امروز در سطح استان و شهر رشت شاهد هستیم، این است که همه مشاغل و اصناف بازگشایی و به کسب و کار خود بازگشته اند اما فعالان حوزه غذا و رستوران داری همچنان تعطیل هستند.
فرهام زاهد افزود: تدوین یک پروتکل بهداشتی برای بازگشت فعالان این حوزه نیاز است تا صاحبان این کسب و کارها نیز بتوانند به فعالیت خود بپردازند.
*دولت از برخی کسب و کارها حمایت جدی تری کند
به دنبال این سخنان، بهراد ذاکری هم نسبت به تعطیلی رستوران ها و مهدکودک ها ابراز نگرانی کرد و گفت: فعالان حوزه تهیه غذا، مهدکودک ها و باشگاه های ورزشی دوران اقتصادی بسیار سختی را پشت سر می گذرانند که نیاز است از سوی دولت مورد حمایت قرار گیرند.
عضو شورای رشت تاکید کرد: مطمئنا با تدوین پروتکل بهداشتی ویژه فعالیت این کسب و کارها می توان تا حدودی از تحمیل فشار اقتصادی بر فعالان این عرصه کاست.
نظر شما