کاهش سیر ابتلا به کرونا در جهان

دهقانی گفت: از ابتدای اردیبهشت، میزان ابتلا به کرونا در جهان، حدود ۲ درصد کاهش داشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «محمدجواد دهقانی»، امروز (شنبه 13 اردیبهشت) از کاهش آمار روزانه ابتلا به کرونا در جهان خبر داد و به خبرنگاران گفت: از ابتدای اردیبهشت، میزان ابتلا به کرونا در جهان، حدود 2 درصد کاهش داشته است.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام افزود: بر این اساس، میزان ابتلای روزانه به ویروس کرونا از اول تا دهم اردیبهشت از ۴ و۷۲ درصد به ۲ و ۹۶ درصد کاهش داشته است.

وی اضافه کرد: در حالی که رشد متوسط روزانه انتشار این ویروس در ایران در ۱۰ روز آخر فروردین ۲ و ۴۵ درصد بود، آمار ابتلا در 10 روز اول اردیبهشت در کشور ما رشد روزانه یک تا سه درصد داشته و از  ۸۲ هزار و ۲۱۱ نفر به ۹۳ هزار و ۶۵۷ نفر افزایش داشته است.

دهقانی با اشاره به میزان توسط بهبود یافتگان از کرونا در جهان، عنوان کرد: میزان متوسط بهبود یافتگان از کرونا در جهان 31 و چهار درصد است، شمار بهبود یافتگان در ایران از 69 و 37 درصد به 80 و 2 درصد افزایش یافته و شمار بهبود یافتگان چین،  93 و 67 و آلمان، 76 و 46 درصد است.

وی ادامه داد: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، سامانه https://maps.isc.gov.ir/covid19 را برای اطلاع رسانی سریع یافته های جدید علمی در مورد راه اندازی کرده است.

دهقانی اعلام کرد: در این سامانه، علاوه بر مقالات علمی، نقشه جهانی شیوع کرونا نیز درج شده و شمار مبتلایان، فوت شدگان، بهبود یافتگان و ... برای هر کشور قابل رویت است.

وی ادامه داد: بر اساس پژوهش های درج شده در این سامانه که مدام به روز می شوند، چین، آمریکا و انگلیس به ترتیب با یک هزار و 555، یک هزار و 332 و 635 مقاله، بیشترین مشارکت علمی را در این حوزه دارند.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام اعلام کرد: جمهوری اسلامی  ایران نیز با 129 مقاله علمی در این حوزه، مقام دهم پژوهشی کرونا در جهان را به خود اختصاص داده است.

وی با تاکید بر اینکه میزان رشد متوسط روزانه کرونا در جهان در زمان های مختلف یکسان نبوده، گفت: رشد متوسط روزانه کرونا در جهان از 11 تا 20 فروردین، هشت و 64 درصد، 21 تا 30 فروردین، چهار و 72 درصد و 10 روز ابتدای اردیبهشت، 2 و 96 درصد کاهش داشته است.

دهقانی افزود: از تمامی مبتلا شدگان به کرونا در جهان، 31 و 41 درصد مبتلایان بهبود یافته اند و هفت و یک درصد نیز فوت کرده اند.

وی اضافه کرد: شمار مبتلایان ایران در 11 فروردین، 38 هزار و 309 نفر بود که در 10 اردیبهشت به 38 هزار و 309 نفر افزایش یافته است.

دهقانی اعلام کرد: بعد از چین، ایران رتبه دوم در جهان از نظر شمار بهبود یافتگان را دارد و پس از آن نیز آلمان رتبه سوم را دارد و درصد فوت شدگان ایران 6 و 37 درصد بوده که از آمار هفت و یک درصدی جهان، کمتر است.

وی با اشاره به آمار فوتی های ناشی از ابتلا به کرونا، عنوان کرد: انگلیس با 15 و هشت درصد، بیشترین درصد فوتی در جهان را به خود اختصاص داده است و پس از آن فرانسه با 14 و 48 درصد، ایتالیا با 13 و 6 درصد، اسپانیا با 10 و 25 درصد، برزیل با  6 و 95 درصد،  ایران با 6 و 37 درصد، آمریکا با پنج و هشت درصد، چین با پنج و 6درصد، آلمان با چهار و یک صدم درصد، ترکیه با 2 و 63 درصد و روسیه با صدم 98 درصد به ترتیب بیشترین فوتی ها را به خود اختصاص داده اند.

گفتنی است، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در شیراز دفتر دارد.

کد خبر 924006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha