ساکنان روستایی  شیروان پیشتاز در امر سوادآموزی

رییس اداره سوادآموزی شیروان گفت: ۶۰ درصد از سوادآموزان این شهرستان که سال گذشته آموزش دیدند، ساکنان مناطق روستایی بودند.

«سیدحسن باقرزاده» در گفت و گو با خبرنگار  خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارداشت: جمعیت سوادآموزان روستایی در این شهرستان بیشتر از شهر است و همچنان پیشتاز در امر یادگیری سواد هستند.


 رییس اداره سوادآموزی شیروان  با بیان اینکه ۹۲۰ نفر پارسال در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در این شهرستان دوره های سوادآموزی را گذراندند، بیان داشت: ۲۰ درصد این افراد مرد و ۸۰ درصد زن بودند.


وی سهمیه سوادآموزی تعیین شده برای این شهرستان در سال گذشته را ۹۱۲ نفر عنوان کرد و گفت: شیروان بیشتر از سهمیه خود سوادآموز جذب کرد که در دوره های سوادآموزی ۳۹۰ نفر، در تحکیم ۳۳۰ نفر و انتقال نیز ۲۰۸ نفر جذب کلاس های آموزشی شدند.


باقرزاده خاطرنشان کرد: برای سوادآموزان دوره تحکیم ۳۲ کلاس درس و دوره انتقال ۱۸ کلاس درس برگزار شد که دوره های سوادآموزی هم به صورت فرد به فرد بوده است و ۱۰۰ نفر آموزش دهنده در این زمینه مشارکت داشتند.


رییس اداره سوادآموزی شیروان گفت: مدت زمان آموزش در کلاس های سوادآموزی ۴۰۰ ساعت، انتقال ۶۰۰ ساعت و تحکیم ۲۰۰ ساعت بود که باید تا پایان اردیبهشت ماه ادامه می یافت ولی با توجه به انتشار ویروس کرونا و شرایط پیش آمده، کلاس ها به صورت غیرحضوری و تولید محتوا برگزار می شود.


باقرزاده تصریح کرد: سازمان نهضت سواد آموزی قصد دارد آدم‌هایی که به هر دلیلی نتوانستند به تحصیل بپیوندند آن ها را به سوی سواد سوق دهد.


وی خاطرنشان کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی تشکیل نهضت سواد آموزی به فرمان حضرت امام (ره) بوده که تاکنون نقش اساسی در گسترش سطح سواد جامعه داشته است.


باقرزاده افزود: توسعه و رشد سواد و دانش باعث شکوفایی جامعه می‌شود و امنیت، سلامت و سواد مؤثرترین و بارزترین محورهای نیازهای پیشرفت جامعه محسوب می‌شود.


وی افزود: ما به همکاری شورای پشتیبانی نهضت سواد آموزی نیاز داریم تا بتوانیم زمینه آموزش را برای افراد بی سواد و کم سواد فراهم کنیم.


رییس اداره سوادآموزی شیروان تصریح کرد: آموزش و پرورش به تنهایی قادر به جذب بی‌سوادان و کم سوادان نیست بلکه همکاری تمام دستگاه‌ها اجرایی به ویژه شورای پشتیبانی نهضت سواد آموزی لازم و ضروری است.


باقرزاده افزود: هدف عمده شورای پشتیبانی نهضت سواد آموزی ریشه کن کردن بی سوادی در جامعه است و تمام دستگاه‌های اجرایی شهرستان شایسته است تعامل و همکاری لازم را با نهضت داشته باشند.


وی گفت: باید اطلاعات، تجربه و تحلیل شود و پس از آن اطلاعات به دست بیایید، ما به دنبال این هستیم که با نهضت سواد آموزی، سواد را در جامعه رونق دهیم.


شیروان با ۱۵۶ هزار نفر جمعیت، دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی است که طبق سرشماری سال ۹۵، ۶ هزار و ۴۵ بی‌سواد دارد.

کد خبر 926635

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha