قم هنوز سهم خود را در آموزش عالی کشور دریافت نکرده است

مشاور عالی ریاست دانشگاه قم، گفت: در چارچوب توانمندی ها و استعدادی که در قم وجود دارد نشان می دهد که توانمندی فوق العاده ای در دانش آموزان قمی وجود دارد اما هنوز قم سهم خود را در آموزش عالی دریافت نکرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، رضا حسین گندمکار، مشاور عالی ریاست دانشگاه قم، امروز(12دی) در جمع خبرنگاران با اشاره به پیشینه آموزش عالی استان گفت: استان و شهر قم در قبل از انقلاب پیشینه ای در آموزش عالی ندارد و تنها دانشگاهی که قبل از انقلاب تاسیس شده پردیس قم دانشگاه تهران است.
 

وی ادامه داد: سال 58 دانشگاه قم با نام مدرسه عالی تربیتی قضایی با 4 رشته تشکیل می شود و تا سال 68 این روند ادامه پیدا می کند و 45 هزار دانشجو در استان قم تحصیل می کند.
 

مشاور عالی ریاست دانشگاه قم، با اشاره به تحصیل 45 هزار دانشجو در قم ابراز داشت: در چارچوب توانمندی ها و استعدادی که در قم وجود دارد نشان می دهد که توانمندی فوق العاده ای در دانش آموزان قمی وجود دارد و اگر شرایط مناسبی به وجود بیاید رشد خوبی را در قم ایجاد می کند اما هنوز قم سهم خود را در آموزش عالی دریافت نکرده است.
 

گندمکار، در بخش دیگری از سخنان خود نقش و جایگاه شهر قم را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: گاهی تعبیر کلان شهر و گاهی آرمان شهر درباره قم به کار می رود، در سند توسعه قم، چشم اندازی که برای این شهر تعریف شده شهری دانش محور است و مذهب خمیرمایه این شهر را تشکیل می دهد و باید مولد علم در حوزه علوم انسانی برای کشور و تاثیرگذاری در کل منطقه و جهان داشته باشد.
 

وی در ادامه ضرورت پرداختن به مبانی هنر با رویکرد دینی را مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از نیازهای اساسی در کشور پرداختن به مبانی هنر بارویکرد دینی است که مناسبت ترین جا و موقعیت برای پرداختن به این مباحث کلیدی استان قم است.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 9269

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha