به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، « محسن قاینی » امروز یکشنبه (21 اردیبهشت ماه) در نشست خبری «فعالیت های آموزش فضای مجازی و تجربیات دانشگاه صنعتی سجاد» که در دانشگاه صنعتی سجاد با حضور خبرنگاران برگزار شد؛ با بیان اینکه ویروس کرونا غیر قابل پیش بینی بود اظهار داشت: در همان ابتدای شیوع ویرویس کرونا برای برگزاری کلاس های دانشگاه مباحث را مطرح کردیم و جلسه ای در 4 اسفند ماه با حضور حداکثری مسئولین دانشگاه برگزار شد.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی سجاد افزود: در این جلسه 2 سناریو مطرح شد که سناریو اول برگزاری کلاس های حضوری از 16 فروردین ماه و سناریو دوم تامین زیر ساخت های لازم برای برگزاری کلاس های مجازی بود.
وی با بیان اینکه یکی از مزایای آموزش مجازی حذف مرزهای مکانی است؛ گفت: برای شکل گیری درست آموزش مجازی باید چهار بخش به درستی انجام شود، بخش اول مدیریت است که باید زیر ساخت ها را فراهم کند، بخش دوم اساتید به عنوان محور آموزشی هستند، بخش سوم دانشجویان و بخش چهارم بستر شبکه مخابراتی و اینترنت می باشد که بسیار قابل اهمیت است.
قاینی گفت: برای برگزاری کلاس های آموزش مجازی در ابتدا لیست کاملی از دروسی که امکان برگزاری کلاس های مجازی داشتیم را تهیه و بعد از آن پهنای باند لازم را را فراهم کردیم و در دوران عید نوروز با استفاده از اساتید دانشگاه محتوای الکترونیک را آماده کردیم.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی سجاد در ادامه تصریح کرد: بعد از تهیه محتوای الکترونیکی کارگاه های آموزشی برای اساتید برگزار شد و تلاش کردیم پشتیبانی 24 ساعته از این کلاس ها داشته باشیم؛ همچنین توصیه کردیم تمامی مدیران گروه های آموزشی فیلم های آموزش مجازی را رصد کنند.
وی اظهار داشت: یکی دیگر از اقدامات دانشگاه دریافت مجوز کاریابی بوده و با توجه به شرایط اشتغال توانسته ایم نقش خودمان را به خوبی ایفا کنیم و ۷۰ درصد دانشجویان ما کار متعهد هستند.
نظر شما