ابوالحسن امامی، معاون فرهنگی، هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان به خبرنگار شبستان گفت: در جلب مشارکت هایی که مورد توجه مرکز توسعه فعالیت های قرآنی است باید هماهنگی و تعاملی بین موسسات قرآنی و سازمان ها و دستگاه های اجرایی استان ایجاد شود.
وی افزود: توجه ویژه دولت نهم و دهم به فعالیت های قرآنی بر کسی پوشیده نیست و فعالیت ها و تقسیم کار خوبی در این زمینه صورت گرفته است.
معاون فرهنگی، هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان با تاکید بر اینکه قصه ها را باید از دل قرآن بیرون کشید، تصریح کرد: یکی از مراکزی که می تواند در این زمینه کمک خوبی باشند موسسات قرآنی هستند.
وی ادامه داد: موسسات قرآنی برای تقویت قرآن آموزی باید برنامه ریزی هایی انجام دهند و در حقیقت نباید تک بعدی حرکت کنند بلکه بخش های مختلف را در نظر بگیرند.
امامی گفت: از دیگر کارهایی که موسسات قرآنی باید انجام دهند نیازسنجی در بخش گسترش قرآن آموزی در بین مردم و یافتن ایده های قرآنی است.
وی با اشاره به تشکیل اولین نشست هم اندیشی موسسات قرآنی استان، گفت: شروع این نشست ها در اداره کل ارشاد است اما به تدریج خود موسسات باید میزبانی را به عهده بگیرند تا توانایی ها و قابلیت های موسسات مختلف شناسایی و منعکس شود.
معاون فرهنگی، هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان تاکید کرد: تدبر در قرآن و تربیت مربی را باید جدی گرفت.
پایان پیام/
نظر شما