به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «قربانعلی رمضانی» امروز دوشنبه (22 اردیبهشت ماه) در نشست خیری « بررسی مشکلات معیشتی، مضعیت حقوق و متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی» که در محل کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی برگزار شد؛ بیان کرد: اضافه حقوق بازنشستگان با کارگران در ماده ۴۱ قانون کار با هم گره خورده و شورای عالی کار با تنش های زیادی که داشتند آن طور که باید نتوانستند حق و حقوق جامعه کارگر و بازنشستگی را احیا کنند و بدون رضایت و امضا آن بخشنامه مصوب و ابلاغ شد.
عضو کانون عالی کشور افزود: مشکل در امور بازنشستگان طبق ماده ۴۱ قانون کار حداقل حقوق بگیری بازنشستگان شامل همان ماده قانون می شود البته اگر با تمام حاشیه های مزدی که مصوب شده است ما انتظار داریم تمام مصوبات شورای عالی کار شامل حداقل بگیرهای بازنشسته های ما نیز شوند چون حدود ۶۰ درصد بازنشسته های ما حداقل بگیر هستند که شامل این مصوبه می شوند.
وی اظهار داشت: اگر قرار باشد که تنها مزد را به بازنشسته های کانون بدهند که ظلم بسیار بزرگی به بازنشسته ها می شود و این بخش از شورای عالی کار شدیدا به جامعه کارگری و بازنشستگان ظلم شده است که ما از این قضیه ناراضی هستیم.
رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی مشهد و خراسان رضوی گفت: همچنین سازمان تامین اجتماعب تاکنون دوبار برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان به مجلس مصوبه ارائه کرده است، یک مصوبه در سال 88 که دو هزار 500 میلیارد آنجا مصوب شد و قرار براین شد که از مطالباتی که سازمان از دولت دارد، کمک کند و همسان سازی انجام شود اما متاسفانه از آن دو هزار 500 میلیارد فقط حدود 900 میلیارد را آن هم سازمان متناسب سازی نکرد بلکه آن را در حاشیه مزد قرار داد به این معنا که در فیش حقوق بازنشستگان به عنوان یک عدد ثابت در حقوق درج شده است یعنی اضافه حقوق در این دوران به او تعلق نمی گیرد که این یک ظلم فاحش و روشن به بازنشسته ها است.
رمضانی با تاکید بر تقاضای دریافت طلب یک هزار 600 میلیارد تومان سازمان طبق مصوبه مجلس از دولت؛ بیان کرد: در برنامه ششم توسعه، مجلس مصوب کرد تا متناسب سازی حقوق بازنشسته ها را انجام دهد اما متاسفانه با گذشت سه سال هیچ گونه اقدامی از طرف دولت و مجلس صورت نگرفته است و این مشکل مضاعفی برای ما بازنشسته ها به وجود آورده است.
عضو کانون عالی کشور در ادامه با طرح این پرسش تصریح کرد: مصوبه مجلس جایگاه اجرایی آن کجاست؟ باید به چه کسی مراجعه کرد؟ دهها نامه به مسئولین در خصوص وضعیت بازنشسته های تامین اجتماعی از نظر معیشتی و درمان نوشتیم اما توجهی به این قضیه نمی شود، به قدری به جامعه بازنشستگی فشار وارد شده که ما مجبور شدیم به مقام معظم رهبری نامه بنویسیم .
وی با تاکید بر متناسب سازی حقوق بازنشسته ها گفت: ما خلاف قانون حرف نمی زنیم، سازمان ۲۵۰ هزار میلیارد تومان از دولت طلب کار است اگر دولت بخشی از طلب ما را پرداخت کند این همسان سازی انجام شود.
رمضانی با بیان اینکه سازمان ما مستقل و خصوصی است اما متاسفانه این سازمان دولتی شده و از این رو طبیعی است اقدامی برای پرداخت بدهی نشود؛ اظهار داشت: اکنون در شبکه های مجازی بحث هایی مبنی بر برپایی تجمع برای مشخص شدن تکلیف حقوق کارگران و بازنشستگان مطرح شده است و کانون بازنشستگان به عنوان یک نهاد قانونی اگر چه اجازه نمیدهداین اتفاق بیفتد اما اگر تجمع کردند چه کسی پاسخ گو است.
وی بیان کرد: بازنشسته ای که ۳۰ سال حق بیمه را پرداخت کرده است چرا ۷۰ درصد درمان را باید از جیب خود پرداخت کند ما برای حل مشکل درمان بازنشسته ها متوسل به بیمه تکمیلی شدیم که دولت یک ریال به ما کمک نمی کند و این هزینه ها به بازنشسته های ما تحمیل شده است.
رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی مشهد و خراسان رضوی تصریح کرد: در حالی که در بخش درمان و کرونا باید دولت هزینه ها را پرداخت کند اما بالغ بر 100 ها میلیارد تومان در این بخش به سازمان تامین اجتماعی تحمیل شده است که از جیب کارگر و بازنشسته پرداخت می شود.
وی در پایان گفت: برابر پژوهش های مجلس در سال 99 سازمان تامین اجتماعی 55 هزار میلیارد کسر بودجه دارد و در سال 1400 نیز 130 هزار میلیارد سازمان تامین اجتماعی کسر بودجه خواهد داشت.
نظر شما