خبرگزاری شبستان- مازندران/سودابه احمدپور ملکشاه؛ همزمان با روزهای نخست اطلاع رسانی درخصوص شیوع ویروس کرونا کمبودی محسوس در اقلام بهداشتی همانند ماسک، دستکش و لباسهای مخصوص بیمارستانی که از جمله مهمترین ابزارهای مورد نیاز مردم و کادر درمانی برای مقابله با این ویروس منحوس است، مشاهده میشد. همین کمبودها هم نیروهای داوطلب مردمی و گروههای جهادی به ویژه خانواده های شهدا را بر آن داشت تا به شکلی آتش به اختیار برای رفع کمبود این اقلام آستینهای همت را بالا بزنند. مردم استان مازندران در همه شهرها و روستاها نیز برای حضور فعالانه در جبهه مبارزه با کرونا، از جان و دل مایه گذاشتند.
ماحصل این ماجرا راه اندازی دهها و شاید صدها کارگاه دوخت ماسک و گان و تهیه دستکش و مواد ضدعفونیکننده دست و سطوح بود. کارگاههایی که اغلب با مشارکت مردان و زنان با غیرت این مرز و بوم اداره میشود که پشت چرخهای خیاطی نشستهاند و میدوزند و ماسکها و گانهای دوخته شده را بستهبندی کرده و در اختیار مردم و مراکز درمانی قرار میدهند.
وقتی به سراغ این کارگاهها و نیروهای داوطلب مشغول به کار در آنها میرویم متوجه میشویم بسیاری از این کارگاهها شخصی و یا خانگی است که بعضا به همت خانواده شهدا و ایثارگران راهاندازی شده و چرخهای آن هم به همت همسران شهدا، جانبازان، آزادگان، ایثارگران، خواهران شهدا، والدین شهدا و حتی والدین همسران شهدا میچرخد. به سراغ «عبدالله شکری» پدر همسر شهید جاویدالاثر مدافع حرم«رضا حاجی زاده» رفتیم تا فعالیتهای پیراهن دوزی رضا را برای تأمین کالاهای مورد نیاز مردم به منظور شکست کرونا به رشته تحریر درآوریم.
آقای شکری و دامادش رضا که 17اردیبهشت سال 95 پس از نقض آتش بس در سوریه، به همراه محمد بلباسی از قائمشهر، علی جمشیدی از نور، رضا حاجیزاده از آمل، حسن رجاییفر و سید رضا طاهر از بابل، سیدجواد اسدی و محمود رادمهر از ساری، علیرضا بربری از بابلسر، علی عابدینی از فریدونکنار، حسین مشتاقی از نکا، رحیم کابلی و یدالله قنبری از بهشهر در شهرک راهبردی خانطومان سوریه به دست تکفیری ها به شهادت رسیدند و پیکر مطهرش در معرکه نبرد جا ماند؛ اهل آمل شهر هزارسنگرهمانجایی که خمینی کبیر بنیانگذار انقلاب اسلامی در وصیت نامه الهی سیاسی خویش از شهر آمل و مردم فداکار آن به نیکی یاد کردند، هستند. همان مردمانی که در تمامی عرصه های انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی با تقدیم فرزندان برومندشان درخت تنومند انقلاب راآبیاری و برگ های زرینی به کارنامه پرافتخار خویش افزودند. این بار نیز شکری پیراهن دوز آملی که کارگاه خیاطی اش در زمینه تولید لباس مردانه فعالیت میکند را به کارگاه تولید ماسک تبدیل کرده است تا در پشت خط مقدم مبارزه با کرونا، حامی سلامت مردم و پرستاران و پزشکان باشد.
آقا عبدالله پیراهن دوز مأخوذ به حیا و کم حرف است و در بدو امر اصلا رضایت به مصاحبه نمی داد ولی در لابهلای رفتوآمدهای مکرر گروه های جهادی و مردم، گفتوگوی کوتاهی با پدر همسر شهید مدافع حرم رضا حاجی زاده که استوار و مقاوم نظارهگر اوضاع بود، انجام دادیم.
عبدالله شکری با اشاره به دغدغه های مهم شهید حاجی زاده برای ایستادن پشت ولایت فقیه و دستگیری از نیازمندان، گفت: از چهارم اسفند ماه سال گذشته اولین روزهای شیوع ویروس کرونا در کشور، با 45نفر ازدوستان جهادی دور هم جمع شدیم و بعد از بررسی شرایط و جمعبندی نیازهایی که از سوی وزارت بهداشت اعلام شدهبود، به این نتیجه رسیدیم که در حال حاضر یکی از نیازهای خط مقدم مبارزه با کرونا، تولید ماسک است؛ با هزینه شخصی خودمان اقدام به تولید ماسک کردیم، تا به امروز حدود ۱۲۵ هزار ماسک تولید و به صورت رایگان در سطح شهر آمل و شهرهای اطراف توزیع کردیم.
وی با بیان اینکه در کارزار مبارزه با کرونا، یاد و نام شهدای زیادی توسط خانواده آنها بار دیگر به گوش رسید، گویی حاضر و ناظر هستند و از عزیزان خود میخواهند که به کمک نیازمندان و اقشار ضعیف جامعه در این بحران سخت بروند، افزود: تمامی بسته های بهداشتی و موادضدعفونی کننده با تصویر شهید رضا حاجی زاده بسته بندی شد و دراختیار نیازمندان قرار گرفت.
پدر همسر شهید مدافع حرم رضا حاجی زاده با بیان اینکه تقویت روحیه جامعه برای مدیریت بحران ها همانند دوران دفاع مقدس از اهمیت زیادی برخوردار است، گفت: محتواهای آموزشی و فرهنگی در جهت تقویت روحیه مردم و کادر زحمتکش درمانی نیز به همت همین دوستان جهادی و خیر آماده شد و در بسته های بهداشتی جانمایی شد.
شکری با بیان اینکه تبدیل کردن پیراهن دوزی به کارگاه تولید ماسک در حقیقت ادامه راه شهدا و ایثار رزمندگان ایران اسلامی در هشت سال دفاع مقدس و حضور در جبهه مقاومت و دفاع از حرم است، ادامه داد: خانواده شهدا عزیزترین داشته خود که فرزندانشان است، را تقدیم انقلاب کردند و همواره در همه صحنهها حافظ انقلاب و اسلام هستند و در مشکلات ناشی از شیوع کرونا نیز به کمک و یاری اقشار مختلف مردم آمدهایم.
وی به دویادگار شهید حاجی زاده به نام های فاطمه حلما و محمدطه اشاره کرد و یادآورشد: با توجه به شیوع کرونا و تأکید مراجع ذیصلاح مبنی بر عدم برگزاری برنامههای که موجب تجمع میشود، هزینه سالگرد شهید حاجی زاده که 17 اردیبهشت ماه بوده از طرف همسر و دو فرزندش صرف تهیه 300 بسته شامل پیراهن و شلوار از تولیدی پوشاک رضا و ۲۰ هزار ماسک بهداشتی برای توزیع بین نیازمندان شد.
پدر همسر شهید حاجی زاده افزود: این اقلام در مکانهای شناسایی شده که به شدت به این کالاها نیاز دارند توزیع شد.
شکری در خاتمه این گفتگو چند دقیقه ای تاکید کرد: ما افتخار می کنیم که همانند شهید رضا حاجی زاده و دیگر همرزمانش پای فرمان مقام معظم رهبری ایستادیم و در این راه هرگز خسته نخواهیم شد.
نظر شما