مؤسسه خدمات علمی آموزشی رزمندگان کرمان  برای جبران عقب ماندگی درسی دانش آموزان اقدام کرد

مدیرمؤسسه خدمات علمی آموزشی رزمندگان کرمان گفت: مجموعه بسیج و سپاه ثارالله استان کرمان زیرساخت هایی درفضای سایبری برای جبران عقب ماندگی درسی دانش آموزان در ایام کرونا، طراحی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ امیر سلطانی نژاد یکشنبه (28 اردیبهشت) در حاشیه بازدید جانشین فرمانده سپاه ثارالله در استان کرمان از مؤسسه آموزشی علمی رزمندگان گفت: در این ایامی که ما درگیر ویروس منحوس کرونا در کل کشور و به خصوص استان کرمان بودیم، دانش آموزان در این ایام به نوعی دچار ضرر شدند.

 

 

مدیرمؤسسه خدمات علمی آموزشی رزمندگان کرمان افزود: مجموعه بسیج و سپاه ثارالله زیرساخت هایی در فضای سایبری و در کلاس های آنلاین داشت و یک نرم افزار به صورت متمرکز به اسم نرم افزار Adob connect طراحی شده که دارای ظرفیت هایی است که استاد و معلم در محل مؤسسه رزمندگان مستقر شده و دانش آموزانی که از قبل چه در مدارس وابسته به مؤسسه رزمندگان، چه در مدارس مناطق محروم و چه مدارسی که در آموزشگاه های مؤسسه برای کلاس های تقویتی ثبت نام کردند می توانند با داشتن IP به کلاس های آنلاین ما وصل شوند.

 

 

وی در ادامه افزود: این نرم افزار دارای خصوصیاتی است که دانش آموز به صورت دوطرفه می تواند ارتباط برقرار کند یعنی معلم و یا استاد مربوطه به دانش آموزان تکالیف داده و یا تکالیف از آن ها می گیرد و می تواند نظر سنجی داشته و همچنین می تواند از دانش آموز ارزیابی داشته باشد که در چه سطح علمی قرار دارد و حتی والدین هم می توانند در کنار فرزندان خود حضور داشته باشند تا ببینند وضعیت فرزندشان از نظر تحصیلی در چه سطحی است.

 

سلطانی نژاد با بیان اینکه این نرم افزار دارای قابلیت های زیادی است؛ بیان کرد: دانش آموزان با حضور در این نرم افزار چیزی از حضور فیزیکی کم ندارند و تاکنون با نظر سنجی که از دانش آموزان  انجام گرفته رضایت خاطر داشته اند.

 

وی توضیح داد: بنای کاری مجموعه بسیج و سپاه ثارالله این است که از دانش آموزان بی بضاعت و محروم حمایت کند که اعتدال آموزشی هم برقرار باشد و ما چند مدرسه در شهرستان ریگان را در این راستا انتخاب کردیم.

 

مدیرمؤسسه خدمات علمی آموزشی رزمندگان کرمان در ادامه با بیان اینکه دانش آموزان اول ابتدایی، ششم ابتدایی، سوم متوسطه اول و سوم متوسطه آخر دچار بیشترین آسیب و ضرر شدند، گفت: قرارگاه پیشرفت و آبادانی یک نامه به ما زد که شما چطور می توانید به دانش آموزان محروم ریگان کمک کنید؟ قرار شد در روستای ناصریه پایه اول دبستان مصطفی خمینی از طریق مجازی کمک شود به این صورت که نرم افزار و زیرساخت از ما است.

 

وی در ادامه بیان کرد: اما روستاهایی وجود دارد که در بحث مجازی، اینترنت خط نمی دهد و یا دانش آموز تبلت و گوشی ساده برای وصل به کلاس های آنلاین را ندارند که قرار است بقیه افرادی که عضو ستاد استانی هستند آن را تهیه کنند.

سلطانی نژاد در ادامه با اشاره به چند روستای شهرستان ریگان افزود: دبیرستان روستای ناصریه، دبستان روستای ناصرآباد در ریگان، روستای امیرآباد، روستای میرآباد و ... درخواست داشتند و جهاد دانشگاهی هم قرار شد چند روستا از جمله روستای ملک آباد، روستای علی آباد را پوشش دهند.

 

وی با اعلام اینکه آمادگی داریم عدالت آموزشی را در سراسر استان برقرار کنیم، افزود: امیدواریم همه قدم خیر برای دانش آموزان محروم بردارند تا بتوانیم عدالت آموزشی برقرار کنیم.

 

 

مدیرمؤسسه خدمات علمی آموزشی رزمندگان کرمان در ادامه در خصوص تفاوت این نرم افزار با نرم افزار شاد گفت: با نظرسنجی که از دانش آموزان انجام شده، این نرم افزار رضایت خاطر والدین و دانش آموزان را به دنبال داشته است.

 

 

وی افزود: نرم افزار آموزشی که توسط مؤسسه خدمات علمی آموزشی رزمندگان اسلام برای آحاد دانش آموزان در سراسر استان در حال خدمات دهی است شامل ویژگی هایی مانند تبدیل کلاس حضوری به کلاس مجازی برخط، استقرار و بهره گیری از سامانه آزمون مجازی و کارنامه عملکرد دانش آموزان، استفاده از تکالیف مجازی و امکان تعریف و دریافت تکالیف با قابلیت کنترل والدین، توجه به موضوع تربیت در کنار تعلیم، استفاده از طرح های متعدد در یک جلسه با محتوای متفاوت مانند ویدئو، اسلاید و ... است.

 

 

کد خبر 929578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha