پژوهش مبنای تحول بنیادین در آموزش و پرورش است

مدیر کل آموزش و پرورش گیلان، پژوهش را مبنای تحول بنیادین در آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: توانایی، رسالت آموزش و پرورش است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، همایش استانی گرامیداشت هفته پژوهش با تجلیل از پژوهشگران معلم و دانش آموزان پژوهند امروز در دهکده ساحلی بندر انزلی برگزار شد.

 

 

ایوب نجف زاده، مدیر کل آموزش و پرورش گیلان در این همایش، نیاز انسان به پژوهش را نیاز به دانستن عنوان کرد و گفت: هر چه معلمان و دانش آموزان یک جامعه بیشتر بدانند، نشانه دانایی آن جامعه است.

 

وی دانایی را توانایی در همه عرصه ها عنوان کرد و افزود: توانایی، رسالت آموزش و پرورش است.

 

نجف زاده اظهار کرد: با بالا بردن دانایی و توانایی در دانش آموزان و توجه به امر پژوهش که عامل شکوفایی استعدادهاست، شناخت را نسبت به پیرامون خود بالا برده و علم جدید و کاربردی را به جامعه ارایه می دهیم.

 

وی با بیان اینکه امروز زمان آن رسیده که مبانی نظریه پردازی خود را عملیاتی کنیم، اذعان کرد: بحث تحول بنیادین در نظام آموزش و پرورش یکی از نیازهای اساسی در این زمینه بوده است که به زودی محقق می شود.

 

نجف زاده، مبنای تحول بنیادین در آموزش و پرورش را پژوهش دانست و اضافه کرد: ما در آموزش و پرورش به دنبال ایجاد سوال در ذهن دانش آموزان هستیم که این پرسیدن و سوال کردن خود زمینه پژوهش و تحقیق بیشتر است.

 

پژوهش و تالیف در آموزش و پرورش جایگاه ویژه ای دارد

دبیر هماش و رییس گروه تحقیق و پژوهش آموزش و پرورش گیلان نیز در این مراسم، با بیان اینکه تمامی فعالیت های آموزش و پرورش مبتنی بر اندیشه و تجربه علمی بوده و طیف وسیعی از جمعیت کشور را تحت پوشش دارد، گفت: بعد از خانواده، معلم به عنوان یکی از مولفه های مهم در جریان تربیت می تواند اثرگذارترین عامل در زمینه تحقیق برای دانش آموزان محسوب شود.

 

مالک غفارزاده، اظهار کرد: پژوهش و تالیف در آموزش و پرورش جایگاه ویژه ای دارد.

 

وی در خصوص فعالیت های پژوهشی، یکسال گذشته آموزش و پرورش استان، گفت: طی یک سال گذشته در حوزه اقدام پژوهی یک هزار و 500 فرهنگی در استان، گواهی ضمن خدمت دریافت کرده اند.

 

وی ادامه داد: 300 نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد نیز در این مدت، دوره روش تحقیق را گذارنده اند.

 

غفارزاده، با اشاره به اینکه در یک سال گذشته نیز از 18 مورد پایان نامه های دانشجویی حمایت شده، اضافه کرد: 16 قرارداد پژوهشی نیز منعقد شده است.

 

وی در ادامه به اتمام 2 طرح پژوهشی در استان اشاره کرد و یادآور شد: 14 مقاله منتخب نیز از فراخوان سال جهاد اقتصادی از سوی اداره کل آموزش و پرورش استان به صورت کتاب چاپ شده است.

 

غفارزاده اذعان کرد: در سال گذشته 17 همایش منطقه ای، سه همایش کانونی و یک همایش استانی در مورد پژوهش در استان برگزار شد.

 

گفتنی است، در این مراسم از 182 نفر از پژوهشگران آموزش و پرورش استان تجلیل شدند که 62 نفر از آنان را دانش آموزان پژوهنده تشکیل می دادند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 92959

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha