به گزارش خبرگزاری شبستان از قم،حجت الاسلام نوذری مدیر کل برنامه و آموزش معاونت آموزشی حوزه های علمیه امروز(30آذر) در کارگاه آموزشی-توجیهی معرفی ظرفیت ها و توانمندی های حوزه علمیه به برخی از ظرفیت ه های آموزش و پرورش و حوزه ها اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش بر اساس یکی از اصول اساسی قانون تولی آموزش عمومی جامعه را بر عهده دارد.
وی افزود: انسان هادر بهترین دوران زندگی که کودکی و نوجوانی است در اختیار آموزش و پرورش قرار میگیرند که دوره بسیار حساسی است و باید مورد توجه باشد.
مدیر کل برنامه و آموزش معاونت آموزشی حوزه های علمیه به ارتباط آموزش وپرورش و اولیا اشاره کرد و بیان داشت: ارتباط بسیار گسترده آموزش وپرورش با خانواده ها در قالب انجمن اولیا و مربیان نام گرفته است و از این طریق آموزش و پرورش با خانواده ها ارتباط می گیرد و تجربه و تخصص خود را در اختیار آنهامی گذارد که این موضوع نیز یکی از ظرفیت های آموزش و پرورش است.
حجت الاسلام نوذری به یکی دیگر از ظرفیت های آموزش و پرورش اشاره و خاطرنشان کرد: ارتباط بین وزرات آموزش و پرورش و حوزه علمیه این است که آماده سازی نیرو هایی که بنا است در آینده وارد حوزه شوند توسط آموزش و پرورش صورت میگیرد.
وی با اشاره به اهمیت معاونت آموزش حوزه تصریح کرد: ظرفیت حوزه ها به ویژه بخش آموزش این است که کار تربیت نیروی انسانی متخصص اسلامی را برعهده دارد و 70 درصد کار حوزه توسط معاونت آموزشی انجام می شود و دیگر بخش ها بیشتربه بحث بستر سازی می پردازند.
مدیر کل برنامه و آموزش معاونت آموزشی حوزه های علمیه ادامهداد: باید کسانی که در این زمینه تلاش می کنند به عنوان الگوی حسنه باشند تابتوانند دانش آموختگانی را تربیت کنند که آنها نیز به عنوان الگویی مناسب فعالیت کنند.
حجت الاسلام نوذری بیان کرد:استخراج و عرضه معارف اسلامی ازعهده یک طلبه بر می آید و مطالبی که در دانشگاه آموزش می دهند در مقایسه با معارف ناب اسلام محمدی متفاوت است و رهبر انقلاب مکرر در دیدار با علما اشاره کردند که شماوظیفه تمدن سازی اسلامی دارید.
وی ادامه داد: همه در این زمینه دخیل هستند ولی جایگاهروحانیت منحصر به فرد است که ارتباط عمیق روحی و معنوی با آحاد جامعه از جمله دانش آموزان دارد.
حجت الاسلام نوذری بیان کرد: دانش آموزان تشنه معارفی هستندکه شاید یک معلم نتواند به انها این اطلات را بدهد شاید برخی معلمان خودجوش به این سمت رفته و بتوانند تاثیر بگذارند.
مدیر کل برنامه و آموزش معاونت آموزشی حوزه های علمیه گفت: درحوزه سنت های اصیل در تعلیم و تربیت وجود دارد که معلم و دانشجو رابطه مریدی ومرادی وجود دارد که جای این رابطه در آموزش و پرورش خالی است.
وی افزود: البته گاهی معلمانی این هنر را دارند و خود راچنان به دانش آموز نزدیک میکنند که این ارتباط به وجود می آید که این موضوع کمتردیده می شود.
حجت الاسلام نوذری به ظرفیت های حوزه اشاره کرد و ابرازداشت: حوزه از جایگاه اجتماعی برخوردار است و جایگاهی مستقل از دولت است و لی آموزشو پرورش باید طبق بخشنامه ها و دستورالعمل هایی که ارائه می دهند عمل کند و به نوعی وابستگی وجود دارد.
مدیر کل برنامه و آموزش معاونت آموزشی حوزه های علمیه به توانایی پاسخگویی به شبهات توسط حوزه اشاره و تصریح کرد: قشر جوان امروز با 30 سال گذشته بسیار تفاوت کرده و امروز دانش آموزان در سال های پایان دبستان گاهی از معلمان 30 سال گذشته در مسائل اجتماعی و روحیبالاتر هستند چون جمهوری اسلامی این زمینه را برای آنها ایجاد کرده که پیشرفت کرده اند.
وی ادامه داد: مدرسه باید به عنوان خانه دوم به شبهات دانش آموزان پاسخ دهد و محقق شدن این هدف با حضور یک طلبه در مدرسه صورت می گیرد.
پایان پیام/
نظر شما