به گزارش خبرگزاری شبستان، «آیتالله کاظم صدیقی» در جلسه شرح دعای 44 صحیفه سجادیه که به صورت مجازی برای طلاب این مدرسه علمیه برگزار شد، گفت: امام سجاد(ع) در بخشی از دعای 44 صحیفه سجادیه به مراقبات رمضانیه اشاره می کنند و به انجام برخی کارها که روزهدار باید در ماه مبارک رمضان به رعایت آن اهتمام داشته باشد تأکید میکنند.
تولیت مدرسه علمیه امام خمینی(ره) درباره اهمیت مسأله نماز، اظهار داشت: نماز عمود دین و معراج مؤمن است، خداوند متعال نماز را به عنوان یار و یاور زندگی معرفی فرموده است.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور ادامه داد: در ماه مبارک رمضان نماز انسان باید به گونهای دیگر باشد تا اجلال و اکرام و عظمت نماز در وجود آدمی نهادینه شود.
وی با بیان حدیثی مبنی بر اینکه اگر کسی نماز را سبک بشمارد مورد شفاعت خداوند قرار نمیگیرد، ابراز کرد: تهدیدی بالاتر از این وجود ندارد اگر شفاعت این بزرگواران نباشد انسان بیچاره میشود.
آیتالله صدیقی با اشاره به اینکه نماز غفلت را از وجود انسان پاک و موجب هوشیاری آدمی میشود، گفت: نماز سبب یاد و ارتباط با خدای متعال است. اگر نماز مورد غفلت قرار بگیرد انسان با سه تهدید روبرو میشود.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور ادامه داد: نخستین تهدید چاه ویل است که از درکات جهنم به شمار میرود کسانی که سهوا به نماز توجه نکنند جایگاهشان این مرتبه از دوزخ خواهد بود.
به نقل از ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر، امام جمعه موقت تهران افزود: دیگر تهدید غی است، غی نام یکی از طبقات دوزخ است که عذاب آن شدیدتر از ویل است، کسانی که حق نماز را تضییع کرده باشند در این طبقه جای می گیرند.
تولیت مدرسه علمیه امام خمینی(ره) با تأکید بر اینکه انسان بینماز رحم ندارد، گفت: بعید نیست این سه مسأله با یکدیگر ارتباط داشته باشد، نماز به انسان رحم میدهد و عاطفه انسان را تقویت و لطیف میکند درحالی که بینمازی موجب قساوت و بیتوجهی و در نهایت سبب بیبندوباری میشود.
نظر شما