ضرورت اجرای قوانین حمایت از فرزندآوری در دستگاه های اجرایی گلستان

حق شناس گفت: در راستای حمایت از فرزندآوری در دستگاه های اجرایی قوانینی وجود دارد که در برخی از دستگاه ها به هر دلیلی این قوانین را اجرا نکردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «هادی حق شناس» ظهر امروز (سه شنبه 30 اردیبهشت) در شورای راهبردی جمعیت استان گلستان اظهار کرد: جمعیت استان گلستان نسبت به میانگین کل کشور افزایشی است ولی این نرخ به میزانی نیست که بتواند جمعیت جایگزین را جبران کند.

 

استاندار گلستان ادامه داد: اگر هر خانواده  2.1  نفر فرزند آوری نداشته باشد مفهوم آن این است که جمعیت کل استان رو به کاهش خواهد رفت.

 

حق شناس با بیان اینکه جمعیت استان به سمت پیری می رود، افزود: استاندارد جهانی برای جمعیت افراد جامعه که بالای 65 سال سن دارند نزدیک به 10 درصد تعریف شده است که در کل کشور این عدد نزدیک 9 درصد و در استان گلستان این عدد نزدیک پنج درصد است که وضعیت ما نسبت به میانگین کشوری بهتر ارزیابی می شود.

 

وی گفت: در استان گلستان این فرصت وجود دارد که هرم جمعیتی اصلاح شود و راهکار آن در این است که مشوق هایی را دستگاه های متولی اعم از فرهنگی و اقتصادی برای خانوار ها در نظر بگیرند.

 

استاندار گلستان بیان کرد: در راستای حمایت از فرزندآوری در دستگاه های اجرایی قوانینی وجود دارد که در برخی از دستگاه ها به هر دلیلی این قوانین را اجرا نکردند و در جلسه شورای راهبردی استان تاکید شد که این موارد احصاء شود و با دستگاه هایی که به قوانین حمایت از فرزندآوری اهتمام ندارند برخورد می شود.

 

حق شناس تاکید کرد: کمیته های ششگانه شورای راهبردی جمعیت گلستان مکلف هستند که مشوق های فرزندآوری را احصاء کنند.

 

وی افزود: نرخ طلاق در کشور و استان گلستان نگران کننده است در قبال حدود 14 هزار ازدواج در طول سال گذشته نزدیک به سه هزار و 700 طلاق ثبت شده است.

 

استاندار گلستان خاطرنشان کرد: در جلسه شورای راهبردی جمعیت استان مصوب شد که از دستاوردهای دیگر استان ها در راستای تشویق فرزندآوری، ازدواج و کاهش نرخ طلاق استفاده شود.

 

کد خبر 930358

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha