افزایش ۴.۵ برابری مصرف اینترنت در خراسان جنوبی از زمان شیوع کرونا

آذری نصرآباد از افزایش ۴.۵ برابر مصرف اینترنت با شیوع کرونا در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: تاکنون ۳۷۰ مدرسه روستایی خراسان جنوبی به اینترنت رایگان متصل شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «حسن آذری نصرآباد » ظهر امروز (۳۰ اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، اظهار کرد: مصرف اینترنت در خراسان جنوبی با توجه به شیوع ویروس کرونا و ضرورت در خانه ماندن مردم و همچنین بهره‌گیری شهروندان از فضای مجازی برای دریافت خدمات مختلف افزایش ۴.۵ برابری داشته است.

 

سرپرست شرکت مخابرات منطقه خراسان‌ جنوبی با اشاره به اینکه قبل از شرایط کرونا به طور میانگین در پیک مصرف 40 درصد ظرفیت استان مورد استفاده قرار می‌گرفت، افزود: پس از شیوع ویروس کرونا و انجام بسیاری از امور از جمله آموزش از راه دور دانش آموزان و دانشجویان، دورکاری و خریدهای اینترنتی در فضای مجازی موجب افزایش مصرف اینترنت توسط کاربران شده است.

 

وی به ارتقای ظرفیت شبکه اینترنت استان در پی افزایش ناگهانی تقاضا اشاره کرد و ادامه داد: طی ۲۴ ساعت توسط همکاران مخابرات ظرفیت شبکه به ۲ برابر ارتقا یافت و ظرفیت 10 گیگ در خروجی‌های استان را به 20 گیگ افزایش دادند.

 

آذری نصرآباد بیان کرد: پیک ترافیک مصرفی استان قبل از شیوع کرونا ۳.۵ گیگ بود که به مرور زمان به ۹ گیگ و در ایام کرونا به ۱۵ گیگ رسید.


 
سرپرست مخابرات منطقه خراسان جنوبی با بیان اینکه در همین ایام کرونایی با تغییر رفتار مردم در نقاط روستایی نیز تعداد ۵۰ روستا بدون مکاتبه با شورا یا دهیار به شبکه اینترنت متصل شدند، عنوان کرد: در این ایام تقاضای تلفن ثابت نیز بسیار افزایش یافته است که ۳۰ مرکز دیتایی که حجم مصرف آنها از پیک گذشته بود شبکه انتقال انجام شد.

 

وی با اشاره به اینکه از اسفندماه ۹۸ تا فروردین امسال ۱۵ سایت جدید تلفن همراه در استان راه‌اندازی شده است، گفت: همچنین برای سایر اپراتورهای تلفن همراه محدودیت پهنای باندها را برداشته شد و با دستور شرکت مخابرات ایران بدون نامه نگاری و مکاتبه همه پورت‌ها باز شد.

 

آذری نصرآباد از اتصال ۳۷۰ مدرسه روستایی استان به صورت رایگان به شبکه اینترنت خبر داد و افزود: خراسان جنوبی در بحث تلفن ثابت، بارگذاری ADSL، FTTH و در بحث سرویس‌های دیتایی رتبه اول کشور و در VDSL جز پنج استان اول است.



سرپرست مخابرات منطقه خراسان جنوبی با اشاره به انجام طرح مطالعاتی و اجرایی شبکه پایدار مخابراتی در نقاطی از استان که شبکه مخابراتی نیاز به بهینه‌سازی داشت، ادامه داد: سال گذشته طرح‌های مهم YSO تلفن همراه و فیبررسانی در روستاها کلید خورد و پروژه فیبررسانی به روستا از محل این پروژه اتفاق افتاد و فاز اول پروژه تا روزهای آینده به اتمام می‌رسد.

 

وی بیان کرد: در حال حاضر نیز عمده خیابان‌های اصلی شهر بیرجند از فیبرنوری برخوردار هستند و شهرهای فردوس و قاین نیز برای استفاده از سرویس فیبرنوری مهیا شدند.

 

آذری نصرآباد با بیان اینکه تقاضا برای سرویس فیبر نوری در استان افزایش یافته است، گفت: به منظور ارتقای خدمات‌رسانی ارتباطات نوین به شهروندان تاکنون پنج هزار و ۳۷۶ خط تلفن مشترکان استان به شبکه فیبرنوری متصل شده است.

 

وی افزود: همچنین فاز اول فیبررسانی به روستاهای استان در روزهای آینده به اتمام می‌رسد و امیدواریم برای فاز دوم با توجه به وسعت استان سهمیه خوبی دریافت کنیم.

 

سرپرست مخابرات منطقه خراسان جنوبی اظهار کرد: سوئیچ‌ های قدیمی شهرهای خوسف، مود، شوسف، دیهوک و اسدیه جمع‌آوری و به تجهیزات به روز مجهز شد و خوشبختانه اکنون در شهرهای استان مشکل خاصی در زمینه سوئیچ مخابراتی وجود ندارد.

 

آذری نصرآباد با تاکید بر اینکه امکان تجهیز اینترنت خانگی به VDSL در سراسر استان وجود دارد، خاطر نشان کرد: فرآیند تکمیل زیرساخت‌ها در مراکز مخابراتی برای ارایه VDSL به مشتریان به صورت شبانه‌روزی در حال انجام است.

 

به گفته وی ارائه خدمات ارزش افزوده شامل تلفن بر بستر اینترنت، ویدیو کنفرانس، IPTV، استفاده از بستر سیم‌های مسی مشترک بدون نیاز به تعویض یا سیم‌کشی مجدد و ارائه سرویس از کافوهای نوری نزدیک به مشترک از جمله مزایای اینترنت پرسرعت VDSL هستند.

 

سرپرست مخابرات منطقه خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ظرفیت‌سازی اینترنت VDSL در شهرستان‌های سربیشه، طبس، قاین و زیرکوه در دست اقدام است، گفت: تعویض رایگان مودم ADSL به مودم VDSL از دیگر خدمات شرکت مخابرات برای مشتریان است.

 

وی در خصوص توسعه تلفن ثابت در شهرک‌های اقماری بیرجند تصریح کرد: توسعه مخابراتی بعد از سال 88 از تعهد شرکت مخابرات ایران خارج و بر عهده دولت گذاشته شد لذا دولت باید نسبت به توسعه تلفن دراین مناطق اقدام کند.

 

آذری نصرآباد با اشاره به اینکه توسعه ارتباطات در شهرک امیرآباد، حاجی آباد و چهکند نیازمند بیش از 25 میلیارد تومان اعتبار است، ادامه داد: به محض اینکه دهیاری‌های این روستاها اعلام آمادگی کنند آمادگی داریم تا در مدت سه ماه اجرای تلفن ثابت در این مناطق را انجام دهیم.

 

 

 

کد خبر 930420

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha